Кристен Стюарт вдига тайна сватба този уикенд?

Звездата от "Спенсър" не изключва възможността двете с Дилън Майер да си кажат заветното "да" в пълна анонимност.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 януари 2022

Кристен Стюарт и годеницата ѝ Дилън Майер може да избягат за тайна сватба още този уикенд.

Звездата от "Спенсър" гостува във вечерното шоу на Стивън Колбърт и разкри, че изобщо не изключва възможността двете да се оженят, далеч от светлината на прожекторите и вниманието на целия свят.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИСТЕН СТЮАРТ ПОЧЕТЕ ПРИНЦЕСА ДАЯНА С НЯКОЛКО ДАРЕНИЯ

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИСТЕН СТЮАРТ Е ДОСТА УБЕДИТЕЛНА ПРИНЦЕСА ДАЯНА

"Искам да направя голямо парти", разкрива тя. "Мисля, че може да отидем да се оженим този уикенд или нещо подобно. Не знам. И след това просто да се забавляваме с всички."

След това Стюарт казва, че категорично не е добра в планирането и дори не може да направи планове за вечеря.

75

Любопитните папараци забелязват актрисата в компанията на Дилън през август 2019 г. Само няколко месеца по-късно тя каза, че вече "няма търпение" да предложи на приятелката си.

"Да, искам да бъда донякъде разумна, но мисля, че хубавите неща се случват бързо", споделя тя в интервю тогава. "Първият път, когато ѝ казах, че я обичам, беше късно, бяхме в някакъв скапан бар. Когато приятелите ѝ си тръгнаха, аз просто казах: "О, човече, толкова съм влюбена в теб."

Двете обявиха щастливите новини за годежа си през ноември миналата година, когато казаха, че дълго са очаквали този момент и нямат търпение да продължат живота си заедно. "Женим се, това се случва."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA