HBO MAX идва в България на 8-ми март

Не знаем за вас, но ние категорично очакваме това изцяло ново стримийнг преживяване.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 февруари 2022

Запишете датата в календарите си. HBO Max пристига в България на 8 март 2022 г.!

При старта на HBO Max съществуващите HBO GO акаунти ще бъдат автоматично мигрирани към новата услуга и по този начин потребителите ще имат незабавен достъп до нея. Тези, които искат да ползват услугата директно за първи път, могат да направят своята регистрация още сега на www.hbomax.com и в деня на стартиране на услугата да имат достъп до нея.

57

HBO Max ще бъде достъпна и чрез избрани мобилни оператори и партньори за разпространение на телевизия.

В момента месечният директен абонамент за HBO GO в България е 3.99 евро. Новата услуга HBO Max ще е достъпна срещу 4.99 евро на месец при директно абониране. Настоящите директни абонати, които ще бъдат прехвърлени автоматично към новата платформа, ще заплащат намалена цена от само 3.30 евро на месец. Жестът дава на клиентите повече от 30% (или точно 33%) постоянна отстъпка от месечната стойност, която е валидна, само ако абонамента не се прекъсва. Нови клиенти, които се регистрират преди 31 март, също ще могат да се възползват от тази ексклузивна оферта, актуална за тях единствено в периода от 08.03.22 до 31.03.22.

След 31 март, освен стандартния единичен месечен абонамент от 4.99 евро и постоянната отстъпка за лоялни клиенти, ще бъде въведен нов годишен абонамент, предлагащ изключителна оферта за 12-месечен достъп на цената на 8 месеца. Неговата стойност е 39.90 евро.

75

По повод обявяването на датата за старта на Max у нас, Кристина Сулебакк, генерален мениджър на HBO Max за EMEA, коментира: "Развълнувани сме да потвърдим, че на 8 март HBO Max пристига в България. HBO Max е ново изживяване за стрийминг, предлагащо най-доброто забавление с оригинални сериали, филми, реалити формати, документалистика и детски програми от Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals и други на невероятно атрактивна цена – една от най-ниските за услугата ни в Централна Европа." Тя отбелязва също, че HBO има директно присъствие и екип у нас от 20 години, като предлага локализирано съдържание на пазара ни от самото начало, а стрийминг услугата от шест години.

HBO Max ще предлага и достъп до филми на Warner Bros., при това само 45 дни след премиерата им в киносалоните. Сред заглавията, които ще бъдат достъпни от първия ден на платформата са "Матрицата: Възкресения", "Дюн" и "Методът Уилямс".

Сред новите сериали Max Originals са "Станция 11", "Миротвореца", втори сезон на "Отгледани от вълци" и "The Sex Lives of College Girls". Европейските сериали вече също ще бъдат под марката Max Originals. Заглавията от континента, които  ще имат своята световна премиера в платформата, включват "Животът и всичко останало", "Камикадзе", "Похот", "Рукс", "След зимата", "Доносникът" и "Гарсия!".

57

За първи път у нас в HBO Max ще има риалити формати като "Expecting Amy", "Finding Magic Mike", "FBoy Island" и "Селена и главният готвач" (Selena + Chef), които ще можем да гледаме с български субтитри. Специалната детска секция KIDS ще бъде още по-богата и ще продължи да предлага "Малки титани: в готовност!", "Шантави рисунки", "Стивън Вселенски: бъдещето I", "Невероятният свят на Гъмбол", "КоКомелон" и още много селектирани заглавия от Cartoon Network, Boomerang и други.

Наличността на заглавията варира по територии, а заглавията ще бъдат добавяни в платформата поетапно.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 15-ТЕ СЕРИАЛА, КОИТО ОЧАКВАМЕ И ЩЕ ГЛЕДАМЕ ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА

57

Когато услугата стане налична в България, приложението HBO GO ще спре да бъде активно и ще е необходимо потребителят да инсталира HBO Max приложението за устройството, на което гледа. Достъпът до устройството се осъществява с вече ползваните имейл и парола.

Платформата ще предложи на феновете на качествените сериали и филми още по-добро зрителско изживяване. Функциите включват създаване на пет персонализирани профила, едновременно стриймване на три различни устройства. Няма ограничение за регистрирани устройства към един абонамент. Услугата ще предложи 5.1 съраунд звук, Dolby Atmos и 4K за избрани заглавия.

Не знаем за вас, но ние сме готови да се потопим в този свят.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA