Вижте трейлъра за кулинарното предаване на Селена Гомес

Любимата ни изпълнителка запали огън в кухнята. БУКВАЛНО!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 август 2020

Селена Гомес определено е човек с много таланти. Дали готвенето е един от тях, ще отсъдим, след като изгледаме 10-те епизода на нейното специално готварско предаване, което ще се появи на 13 август в стрийминг платформата HBO Max. 

Официалният трейлър за кулинарното шоу на Селена вече е факт, а във всеки един от епизодите професионален шеф готвач ще се присъединява към нея, докато тя опитва различни ястия и търси безценните им съвети.

Към любимата ни изпълнителка ще се присъединят Анджело Соса, Антония Лофасо, Кандис Кумай, Даниел Холцман, Людо Лефевр, Нанси Силвъртън, Ниша Арингтън, Рой Чой и Таня Холанд, а всеки един от тях ще подчертае различна благотворителна организация, свързана с храните.

https://www.instagram.com/p/CDeWUvTDfcL/

"Това, че някои от най-добрите готвачи отвориха своите кухни, за мен беше изключително забавно изживяване. Определено открих, че има още много да уча", казва Гомес, която очевидно може да запали пожар в кухнята. Буквално, имаме предвид. "Също така съм много щастлива, че успяхме да изтъкнем и съберем пари за няколко невероятни благотворителни организации."

687

"Да видим Селена с тези невероятни готвачи беше голяма радост", споделя директорът на оригиналното съдържание в HBO Max. "Не е нужно да сте опитен готвач, за да се насладите на шоуто, да се учите от него и да се забавлявате с всичко, което се случва в кухнята. Опитайте се да не го гледате, докато сте гладни!" 

Имайки предвид колко много харесваме Селена и вкусната храна, определено нямаме търпение!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA