Кание Уест и Джулия Фокс са в отворена връзка

Актрисата и Йе продължават да са във фокуса на обектива, но не спират да ни дават поводи да ги позиционираме там.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 февруари 2022

Ако вече сте видели страшно противоречивите снимки на Кание Уест, в който е на среща с очевидна двойничка на Ким Кардашиян, не се чувствайте изненадани.

Източници, близки до най-новото любовно дуо под светлината на прожекторите, разкриват, че Йе и Джулия Фокс са в отворена връзка.

"Взаимоотношенията им надхвърлят типичните норми, защото те са еволюирали същества, които просто искат да бъдат щастливи. Няма ревност или лоши вибрации", коментират запознати.

Цялата тази информация изплува на повърхността, след като Фокс използва вниманието на аудиторията в официалния си Instagram акаунт, за да сподели, че няма драма, въпреки че тя вече не следва фен акаунтите с техни общи кадри.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖУЛИЯ ФОКС Е НОВАТА ЖЕНА В КАНИЕ УЕСТ

57

"Хора, отпуснете се, престанах да следвам акаунтите на феновете, защото бях уморена да се виждам. Изведнъж Instagram вече не беше забавно място. Свалих кадрите в моя профил, защото прочетох коментарите и всички казваха, че съм публикувала само такива, на които изглеждам добре."

Приятели на актрисата разкриват, че единственото, на което тя се надява в момента, е драмата с Ким Кардашиян да остане в миналото. "Наясно е, че разводите са объркани, когато са замесени деца и е почти невъзможно, но просто иска да разрешат проблемите."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA