Джулия Фокс е новата жена в живота на Кание Уест

Актрисата и рапърът обявиха връзката си с лично есе и още по-лични кадри, при това само няколко дни след голямото начало.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 януари 2022

Фотография: Kevin Leyva

Очевидно или слуховете, че Кание Уест иска да се върне при Ким Кардашиян са били безпочвени, или рапърът просто е готов да продължи напред, защото вече е във връзка с Джулия Фокс.

31-годишната актриса беше забелязана да посещава шоу на Бродуей и да вечеря с Уест в началото на тази седмица, но едва днес в есе за списание Interview потвърждават връзката си, заедно със серия от романтични кадри.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОТШЕЛНИК ЛИ Е КАНИЕ УЕСТ СЕГА?

"Срещнах Йе в Маями на Нова година и беше внезапно свързване. Енергията му е забавна. Смяхме се, танцувахме, усмихвахме се цяла вечер. Решихме да отидем до Ню Йорк и да гледаме "Slave Play", споделя тя пред изданието.

Особено впечатляващ е бил фактът, че полетът на Кание кацал в Голямата ябълка в 6 вечерта. Началният час на мюзикъла е бил 7, но той все пак е успял да стигне навреме, което я е накарало да се почувства искрено "впечатлена".

"След шоуто отидохме да вечеряме в един от любимите ми ресторанти. Очевидно", продължава Фокс. "В ресторанта Йе режисира цяла фотосесия за мен, докато хората вечеряха. Всички се влюбиха в идеята и ни пляскаха, докато това се случваше."

Кание е подарил на Джулия и истински момент в стил Пепеляшка.

"След вечерята Йе ме изненада. Очевидно още бях в шок. Имаше цяла стая, пълна с дрехи. Буквално беше сбъднатата мечта на всяко момиче. Почувствах се като истинска Пепеляшка. Не знаех как го е направил и как е имал времето да го направи, но бях изненадана. Кой прави такива неща на втора среща? Или на която и да било среща! Всичко беше много органично. Не знам накъде отиват нещата, но ако това е индикация за бъдещето, определено го харесвам."

Честно казано, намираме афиширането на връзката им за изключително интересно, предвид факта, че запознанството им е факт от седмица, но пък това е Кание. Изненадите са само за закуска.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA