Ашли Греъм показа близнаците в Instagram

И разкри имената им в емоционален пост, който вече има над милион харесвания.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 февруари 2022

Преди около месец Ашли Греъм и Джъстин Ървин официално станаха родители на близнаци, но едва днес супермоделът сподели повече за специалния момент.

Ашли публикува семеен портрет с двете момчета в официалния си Instagram акаунт. "Малахи & Роман 🤍", гласи описанието под него, от което разбираме и имената на новородените им наследници. "Моите момчета бяха най-големите учители и най-голямото напомняне, че мога да правя трудни неща. Не беше лесно, но си заслужава. Все още не мога да повярвам, че имам 3 деца 🤯. Нямам търпение да споделя раждането и цялото пътуване след него с всички вас. Скоро ❤️".

Освен малките Малахи и Роман, Греъм и Ървин споделят грижи и за малкия Исак, който се появи на бял свят в началото на 2020 г.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 12 УРОКА ЗА МАЙЧИНСТВОТО ОТ АШЛИ ГРЕЪМ

Ашли и Джъстин обявиха щастливата новина за разрастването на семейството си през юли 2021 г. "Последната година беше пълна с малки изненади, големи разочарования и нови истории. Едва сега започвам да осъзнавам какво означава тази нова глава за нас", казва тя тогава.

Всъщност още с първата бременност Греъм е болезнено откровена за големите промени, съпътстващи новата роля в живота ѝ. "След като родих по естествен начин и усетих всичко, чувствам, че няма нещо, което не бих могла да направя. Няма нещо, което да ми се стори трудно. Искам да ви покажа, че не всичко е цветя и рози. Никой не говори за възстановяването. Искам всички да знаят истинската страна на нещата. Искам хората да видят коя съм, защото всеки има история".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA