Качваме се на борда със "Смърт край Нил", за да раздадем страхотни кинонагради

Тази седмица отплаваме към Нил с Гал Гадот и Арми Хамър, но първо правим спирка за оригинални подаръци от дългоочаквания филм.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 февруари 2022

Още когато през есента на 2018 г. стана ясно, че Гал Гадот и Арми Хамър ще оглавят новата филмова адаптация на Смърт край Нил, знаехме, че вълнението няма да е в традиционните размери.

Почти четири години по-късно Еркюл Поаро се завръща на големия екран в предвожданата от Кенет Брана реинкарнация. Реинкарнация на едно от най-емблематичните и обичани произведения на легендарната Агата Кристи. Толкова много епитети, а сякаш не са съвсем достатъчно.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: УБИЙСТВОТО Е САМО НАЧАЛОТО В "СМЪРТ КРАЙ НИЛ"

57

Сюжетът на лентата ще ни качи на борда на парахода "Карнак" и ще ни отведе по мистичните и величествени води на река Нил за незабравимо и вълнуващо пътешествие, в което идиличната ваканция на всички е прекъсната от жестоко убийство.

Всеки пасажер има мотив, всеки заподозрян крие тайна. Случват се редица опасности и поредица шокиращи обрати, а в крайна сметка истината е неочаквана, шокираща, брутална и разкрива какви са последиците от обсебващата любов.

Без да ви каним на подобно пътуване, с нашите приятели от Форум Филм България ще подарим на трима от вас оригинален комплект от книгоразделител и кожен етикет за багаж, за да сте в крак със стила на филма.

Условията отново са прости. Отивате в официалния ни Instagram акаунт, откривате тематичния пост и следвате условията под него. Крайният срок е 12:00 ч. на 22.02. Победителите ще изтеглим и обявим след 15:00 ч. в рамките на същия ден.

Разплитаме мистерията със Смърт край Нил, от 18 февруари само в кината.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA