Тази история на Приянка Чопра Джонас е за значението на уважението

След като се оказва помислена за дъщеря на Дийпак Чопра, звездата от "Куантико" насочи вниманието към изключително важен проблем.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 25 февруари 2022

Неловката ситуация е следната. Актрисата Роузи О'Донъл вижда Приянка Чопра и Ник Джонас в популярно заведение в Малибу и решава да ги поздрави.

"До нас в Малибу стоеше Ник Джонас и съпругата му... някоя си Чопра, за която винаги съм мислела, че е дъщерята на Дийпак Чопра", разказва тя в TikTok видео. "Когато казах "Здравей, познавам баща ти", тя ми отговори с "Така ли? Кой е баща ми?", а аз реагирах "Дийпак".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: И ВИЕ МОЖЕТЕ ДА ИМАТЕ КОСАТА НА ПРИЯНКА ЧОПРА

"Не, а Чопра е често срещано име", споделя Приянка първо секунди след въпросната случка, а след това и в Story в официалния си Instagram акаунт.

"Никога не съм се приемала толкова сериозно, за да си мисля, че всички ще знаят коя съм или ще познават работата ми", казва Чопра Джонас. "Но ако искате да поднесете публично извинение за много неудобна лична среща, мисля, че вероятно е най-добре да отделите време да потърсите името ми в Google, преди да го направите или дори да се опитате да се свържете директно."

Звездата от "Куантико" допълва. "ВСИЧКИ заслужаваме да бъдем уважавани заради нашата уникална индивидуалност, не да ни наричат "някоя" или "съпруга", особено в искрено извинение. Ако можем да се научим да уважаваме различията си по автентичен начин, светът, в който отглеждаме децата си, ще бъде невероятен."

"Не всички Чопра са свързани с великия Дийпак, точно както не всички с фамилия Смит са свъразни с легендарния Уил Смит", завършва тя.

Ник сподели съобщението в собствения си профил с кратко, но повече от достатъчно описание. "Добре казано, любов моя." Наистина, много, много добре казано.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA