И вие можете да имате косата на Приянка Чопра

Звездата от "Куантико" завладява козметичния пазар със собствена (устойчива!!) линия продукти за коса.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 февруари 2021

Как бихте описали косата на Приянка Чопра? Бляскава? Красива? Здрава? Страхотна? Четири пъти "да". Това е и причината звездата от "Куантико" да се чувства готова да атакува козметичния пазар с нова устойчива и достъпна линия продукти за коса, предназначени за ежедневна употреба.

Съпругата на Ник Джонас дава големия старт на Anomaly Haircare в първите дни на февруари с дълбоко почистваща маска, сух шампоан и три различни вида шампоан и балсам. Най-хубавото при тях е, че всичко е направено с мисъл за околната среда - бутилките са създадени от пластмаса, изхвърлена в депата и по океанското крайбрежие, а съставките в продуктите обещават впечатляващи резултати.

"Просто си мислех как да бъда полезна на хората", споделя самата тя в ново интервю. "Не съм човек, който е професионалист в грижата за косата, оставям го на експертите. Аз предлагам най-доброто усещане за всекидневна употреба". 

Чопра, която след броени дни ще издаде първия си мемоар, определено не се страхува да експериментира с външния си вид. След като направи драматичен завой към бретона и се посвети в карамелените акценти, тя разкрива: "Никога не казвай никога. Ако чувстваш, че искаш бретон, действай, просто не го прави сам. Знаете ли какво? Имаме един живот и трябва да го изживеем."

Други впечатлени от философията на Приянка и от самата нея (за пореден път) има ли?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA