Памела Андерсън ще разкаже живота си в документален филм

Netflix и звездата от "Спасители на плажа" обещават "интимен портрет" и "невиждани досега архивни кадри".

И Памела Андерсън е готова да разкаже своята история.

Звездата от "Спасители на плажа" е подписала договор с Netflix за предстоящ документален филм, който всъщност се планира от няколко години насам.

Новият мащабен проект на стрийминг платформата ще бъде режисиран от Райън Уайт, а един от синовете на Андерсън застава зад майка си като копродуцент.

57

Към момента няма конкретни детайли за това, което предстои да видим на екран, но екипът обещава "интимен портрет на живота на Памела Андерсън, поглеждайки назад към професионалния и личния ѝ път, докато тя се подготвя за следващите стъпки."

Зрителите ще имат достъп до невиждани досега архивни кадри от живота на Памела както във, така и извън Холивуд, а самата тя споделя: "Моят живот. Хиляди несъвършенства. Милион погрешни възприятия. Няма какво да очаквате. Мога само да ви изненадам - не като жертва, а като жив човек, готов да ви разкаже истинската история."

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: PAM & TOMMY: ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА И НЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ

Предполага се, че голямото решение е взето, след като Hulu представи поредицата "Pam & Tommy", разказваща драматичната история с Томи Лий. Тогава източник, близък до Памела, разкри, че за нея това е било "особено травматично време", така че логично е останала с усещането за "повторна експлоатация."

Очаква се голямата премиера да бъде в края на тази година.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA