Памела Андерсън ще разкаже живота си в документален филм

Netflix и звездата от "Спасители на плажа" обещават "интимен портрет" и "невиждани досега архивни кадри".

И Памела Андерсън е готова да разкаже своята история.

Звездата от "Спасители на плажа" е подписала договор с Netflix за предстоящ документален филм, който всъщност се планира от няколко години насам.

Новият мащабен проект на стрийминг платформата ще бъде режисиран от Райън Уайт, а един от синовете на Андерсън застава зад майка си като копродуцент.

Памела Андерсън ще разкаже живота си в документален филм

Към момента няма конкретни детайли за това, което предстои да видим на екран, но екипът обещава "интимен портрет на живота на Памела Андерсън, поглеждайки назад към професионалния и личния ѝ път, докато тя се подготвя за следващите стъпки."

Зрителите ще имат достъп до невиждани досега архивни кадри от живота на Памела както във, така и извън Холивуд, а самата тя споделя: "Моят живот. Хиляди несъвършенства. Милион погрешни възприятия. Няма какво да очаквате. Мога само да ви изненадам - не като жертва, а като жив човек, готов да ви разкаже истинската история."

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: PAM & TOMMY: ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА И НЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ

Предполага се, че голямото решение е взето, след като Hulu представи поредицата "Pam & Tommy", разказваща драматичната история с Томи Лий. Тогава източник, близък до Памела, разкри, че за нея това е било "особено травматично време", така че логично е останала с усещането за "повторна експлоатация."

Очаква се голямата премиера да бъде в края на тази година.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA