Кайли Дженър наруши мълчанието си, за да покаже, че нищо в IG не е перфектно

Beauty гуруто и вече майка на две деца разкрива повече за следродилния период, който сама описва като "лудост".

Откакто стана майка за втори път в началото на февруари, Кайли Дженър запази мълчание по отношение на случващото се зад кулисите, но сега се чувства готова да коментира преживяното със своите 318 милиона последователи в Instagram.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТАЙНАТА ЗА КРАСИВА КОЖА НА КАЙЛИ ДЖЕНЪР СТРУВА ПО-МАЛКО ОТ 10 ЛВ.

кайли дженър

"Искам само да кажа, че периодът след раждането не е никак лесен. Даже е много труден. Лично за мен това преживяване в момента е още по-особено, отколкото беше с дъщеря ми", споделя най-младата милиардерка в официалния си акаунт.

Макар да съществува основно там, тя държи да подчертае, че не всичко е толкова прекрасно, колкото ни се струва в социалните мержи.

"Не е лесно психически, физически, духовно... просто е лудост", продължава Кайли. "Не исках да се връщам към живота, без да кажа това, защото мисля, че може да прочетем много такива истории в интернет и да ни се стори, че ситуацията е била много по-лесна за другите."

кайли дженър

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВИЖТЕ МЕКСИКАНСКАТА ЕКЗОТИЧНА ВИЛА НА КАЙЛИ ДЖЕНЪР

Малко по-късно тя продължи Story комуникацията, заявявайки ясно, че е "добре да не е добре." "Оказвах известен натиск върху себе си, но след това го разбрах. Продължавам да си напомням, че родих цял човек, красиво, здраво момче. Трябва да спрем с желанието за завръщане - дори не физически, а психически след раждането. Така че, да, изпращам малко любов."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA