Дейвид Бекъм предаде IG акаунта си на украинска лекарка

Всички над 70 милиона последователи на бившата футболна звезда видяха отблизо ужасяващата реалност.

Дейвид Бекъм изрази подкрепата си за Украйна по интересен начин.

"Днес предавам социалните си канали на Ирина, ръководител на Регионалния перинатален център в Харков, Украйна, където тя помага на майките да раждат", сподели самият той в официалния си акаунт. "Отидете в моите story-та, за да научите повече за невероятната работа, която Ирина и здравните работници вършат, спасявайки животи в Украйна."

През целия вчерашен ден 24-часовите публикации в профила на Бекъм бяха направени именно от Ирина, която показва свой работен ден в разгара на конфликта.

Всички над 71 милиона последователи видяха отблизо тясно мазе, в което всички бременни жени и майки на новородени са били евакуирани през първия ден на инвазията. Тя показа интензивното отделение, където се използват кислородни генератори и дори разказва няколко конкретни истории.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВОЙНАТА, В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ...

дейвид бекъм

Ирина обясни, че в момента работи "24/7", но това не я притеснява. "Рискуваме живота си, но изобщо не мислим по въпроса. Обичаме работата си. Лекарите и медицинските сестри тук се тревожим, плачем, но никой от нас няма да се откаже."

Бекъм, който е посланик на УНИЦЕФ от 2005 г. насам, призова последователите си да направят дарение към благотворителната организация, изпращаща хуманитарна помощ към Украйна. "Благодарение на вашите дарения, новородените могат да оцеляват в ужасяващите условия."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA