Михаела Филева представи емоционалното видео към "Опора"

Най-специалният сингъл от последния албум на изпълнителката оживява в още по-специално черно-бяло видео.

Фотография: Нели Куртева

Михаела Филева представи музикалното видео към най-емоционалния сингъл от последния си студиен албум - "Опора".

"Преди премиера, винаги се вълнувам, като че е първият път, в който излиза моя песен. "Опора"е нещо много лично! Написах я в труден момент за мен и близките ми и едва се осмелих да я включа в последния ми албум. От септември миналата година, многократно се надъхвам и разубеждавам от идеята да има свое видео", споделя самата тя в официалния си Instagram акаунт часове преди премиерата.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МИХАЕЛА ФИЛЕВА И МУЗИКАЛНАТА СТРАНА НА БАЛАНСА

Именно последните случвания в световен мащаб вдъхновяват иначе безкрайно позитивната изпълнителка да покаже лиричната своя страна, която ние обожаваме още от "Филм за двама".

"Последните събитията обаче, войната, повсеместното насядящо чувство за безсилие, неизбежно ми носят непреодолимото усещане, че ролята на хората на изкуството е да бъдем именно ОПОРА, да сме огледало на реалността… И събрах смелост. Знам, че думите в текста ще дадат упование в по-доброто бъдеще, на всеки, който има нужда от това в момента. А и така песента ще получи толкова по-важен контекст, толкова по-голям и комплексен смисъл от личната нужда от сила и подкрепа на някой отделен индивид."

"За това с лек страх, но и неизмеримо усещане за споделена, могъща съпричастност, ви представям видеото към песента ми "Опора". Препоръчваме просто да го изгледате, за да съпреживеете емоцията, която иначе бихме ви предали неуспешно.

Певицата не пропусна да благодари и на всички замесени в специалния проект - все близки, приятели и колеги, с които работи повече от 10 години. "Благодаря ви, че сте в живота ми, че преминаваме през всичко заедно, че можем да сме опора един за друг винаги", допълва тя.

Още при срещата ни около издаването на третия студиен албум в нейната дискография, Михаела сподели, че до последно не е знаела дали ще има смелост да включи "Опора" в траклиста на албума, но в крайна сметка идеята ѝ е сингълът "да бъде рамо, на което можеш да се опреш, когато ти е най-тежко".

Със сигурност, със сигурност е така.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA