Аня Тейлър-Джой изобщо не се справя добре със срещите

Звездата от "Последна нощ в Сохо" разказва за специалния и същевременно сърцераздирателен момент, в който среща Сара Джесика Паркър.

За някои жени Кари Брадшоу е олицетворение на онова тяхно Аз, което не само разбира от секс и не се страхува да пита, но и някак умело се справя с любовните разочарования. Попитайте Аня Тейлър-Джой.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АНЯ ТЕЙЛЪР-ДЖОЙ Е БИЛА ГОТОВА ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ХОЛИВУД

Появявайки се на корицата на британския Vogue, звездата от "The Queen's Gambit" споделя, че е потърсила мъдростта на Сара Джесика Паркър, след като преживява "ужасна раздяла".

"Не се справях добре със срещите и се радвам, че е така. Чувам истории от мои приятели и си казвам, че определено не бих могла", признава тя пред модната Библия, уточнявайки, че е лекувала разбитото си сърце именно с епизоди на "Сексът и градът".

"Спомням си, че когато срещнах Сара Джесика Паркър, преживявах ужасна раздяла. Отидох при нея и ѝ казах: "Искам да знаеш, че гледам теб и Тузара, и това ми дава надежда". Тя отговори: "Че нещата ще се оправят ли?", а аз ѝ казах: "Не, че това ще свърши и най-накрая ще продължа напред."

В момента обаче Тейлър-Джой е щастливо обвързана с музиканта и актьор Малкълм Макрей.

"Онзи ден му казах, че е мое хоби. Обичам да чета и най-накрая намерих някой, който с удоволствие ще седи в мълчание с мен и ще чете. По принцип сме едновременно на 80 и на 7 години, но се справяме много добре", споделя тя.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БАРБИ, СЛЪНЦЕ ИЛИ СЕБЕ СИ, АНЯ ТЕЙЛЪР-ДЖОЙ ГО МОЖЕ

аня тейлър-джой

Въпреки очевидната химия, на двамата им се налага да упражняват връзка от разстояние, което, да не се залъгваме, може да е по-трудно от основните принципи в ядрената физика. "Страхотно е, когато сте заедно, защото оценявате времето, което имате. Ежедневните дейности изведнъж са пълни с радост. Обичам да ходя до бензиностанцията с него, а след това да вземаме закуска."

Всичко е добре, когато свършва добре. Нали?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA