DARA събира 13 хита в дебютния си албум "Родена такава"

Впечатляващ концерт-спектакъл ще отбележи голямата премиера на 20 април в Joy Station. Силни аплодисменти!

Ярката звезда на DARA изгря преди 7 години в X Factor. "Родена съм с музика в сърцето", каза тя още в първото си интервю като участник във формата, а със стъпването ѝ на сцената стана ясно, че е въплъщение на всичко, което означаваме с X Factor в света на музиката – артист с необяснимо силно влияние и със специален талант.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АЛО, DARA Е НА ТЕЛЕФОНА

Няма друга като DARA. Тя наистина е РОДЕНА ТАКАВА - необикновена, смела, различна, позитивна, с гигантска енергия, обаяние и влияние върху публиката. След нея върви армия от фенове, които я следват навсякъде, копират начина ѝ на поведение и обличане, и добавят към имената си в социалните мрежи "dude", следвайки примера на @darnadude.

От самото начало на музикалното ѝ пътешествие, DARA e считана за любимо лице на българската поп сцена. Дебютното ѝ парче "К'во не чу" оглави всички класации у нас. Последваха го "Родена такава", "Недей", "Все на мен", "Darbie", "Ella Ella", "Ай Ай", "Thunder" и всички останали.

DARA

"Решихме да съберем всички следи по пътя ми дотук в един албум, който да е белег, свидетелство за радостта и привилегията да обитавам света на музиката. Готова съм да направя следващия скок и затова с обич затварям един период от кариерата си и стъпвам в следващия. Искам да благодаря на абсолютно всички, които вярват в мен, откакто съм започнала, и които са оставили любов и професионализъм в песните ми, в клиповете ми, в споделените ни дни. Ще отпразнувам всички ви с концерт-спектакъл, по който работя с най-добрите хореографи, танцьори, саунд дизайнери, визуални артисти и стилисти. Знам колко време чакахте този момент. Обичам ви, няма нищо по-важно за мен от подкрепата ви през годините", е посланието на DARA.

Албумът "Родена такава" излиза в стандартен и луксозен вариант, пълен със специални изненади за нейните най-големи фенове.

Може да го откриете онлайн на Musicmall.bg.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA