Тейлър Суифт завършва Нюйоркския университет

Дами и господа, запознайте се с д-р Тейлър Суифт. #Feeling22

Тейлър Суифт ще получи почетна научна степен от Нюйоркския университет и официално ще стане доктор на изкуствата.

Престижното учебно заведение ще удостои изпълнителката на "Wildest Dreams" с въпросната чест на специална церемония в средата на май, когато тя ще изнесе реч пред целия тазгодишен випуск.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТЕЙЛЪР СУИФТ ПОЛУЧИ РОЛЯ В МАЩАБЕН ХОЛИВУДСКИ ФИЛМ

"Нямам думи колко съм развълнуван да се срещна с дипломанти, родители и преподаватели на церемонията на Нюйоркския университет. От 2019 г. не сме имали такъв празник и усещахме силно липсата на радостта", споделя в официално изявление президентът на университета Андрю Хамилтън.

Големите признания и постижения (11 награди "Грами" все пак!) определено не са чужди на Суифт, но това е нейната първа академична награда.

тейлър суифт

Иначе още през януари музикален институт към университета представи нов курс, който се фокусира специално върху бизнес подходите и писателските практики на Тейлър, изследвайки отблизо позициите и влиянието ѝ в музикалната индустрията.

За да отпразнува предстоящото си дипломиране, Тейлър представи нова линия мърч "I'm Feeling '22" с шапки, парти аксесоари, тениски, тефтери и т.н. *Alexa, play 22*

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA