Имало е влизане с взлом в имението на Дейвид и Виктория Бекъм

Откраднати са "хиляди паунди дизайнерски и електрически стоки", но не и важни семейни ценности от дома им в Лондон.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 април 2022

Лондонското имение на Дейвид и Виктория Бекъм е било обект на влизане с взлом.

Източници на The Sun разкриват, че инцидентът се е случил късно вечер от маскирани нападатели, докато двойката и 10-годишната им дъщеря Харпър са били на територията на къщата.

Дейвид и Виктория Бекъм

За щастие, никой от тях не е бил наясно със случващото се, докато синът им Круз не се е върнал у дома около полунощ, откривайки стъкло от счупен прозорец на пода в една от спалните. За съжаление обаче щетите се оценяват на "хиляди паунди дизайнерски и електрически стоки".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: УРОЦИ ПО СТИЛ ОТ ДЕЙВИД И ВИКТОРИЯ БЕКЪМ

"Семейство Бекъм бяха жертви на доста професионални крадци, които действат в района", споделят запознати, които добавят, че в същата нощ е имало влизане с взлом и в друга къща, както и опит за такъв в трета, осуетен навреме. "Престъпниците са стигнали само до една спалня, преди да избягат. Счупили са прозорец и са се хвърлили обратно през него с малък брой предмети. Нито един от тях няма огромна сантиментална стойност за семейството."

дейвид и виктория

Към този момент не са извършени арести, но приятели на двойката споделят, че са категорично "разтърсени" и са наредили повторен оглед на дома и сигурността му.

Имението на Дейвид и Виктория в Котсуолд в момента се патрулира от охрана след два инцидента в последните няколко години. Преди известно време стана ясно, че семейството има намерение да инсталира "подземен проход", свързващ деветте им спални с гаража за луксозни коли, който на практика би създал авариен тунел, за да може да го използват, в случай че възникнат обстоятелства за евакуация.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA