Ванеса Хъджънс може да общува с призраци

Звездата от "The Princess Switch" разказа повече за тези свои умения в токшоуто на Кели Кларксън.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 април 2022

Ванеса Хъджънс е категорична, че може да комуникира с отвъдното.

По време на ново гостуване в токшоуто на Кели Кларксън, звездата от "Училищен мюзикъл" призна, че е имала "много" сблъсъци със свръхестествени явления през годините и е приела факта, че "виждам и чувам нещата."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КЕША Е СПАЛА С ПРИЗРАК, А РЕБЪЛ УИЛСЪН Е СТАНАЛА АКТРИСА ЗАРАДИ ХАЛЮЦИНАЦИЯ?

"Спомням си, че се приготвях за училище, когато бях на 8 години. Имаше една от тези играчки във формата на патица, която трябва да дърпаш. Стоеше на масата в трапезарията. Започнах да вървя, а тя тръгна заедно с мен", разказа Хъджънс.

Актрисата е наясно, че "неизвестното е страшно", но съвсем наскоро е осъзнала и друго. "Не, това е дар и нещо, което имам способността да правя, така че ще се облегна на него."

Пред Кларксън тя добави, че използва "кутия за духове", помагаща ѝ с анализирането на "радиочестотите наистина бързо". Става дума за "нещо в електричеството, което позволява на духовете да говорят чрез него".

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 10 НЕЩА, КОИТО ЗВЕЗДИТЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ ВСЕКИ ДЕН, А НИЕ - НЕ

Това обаче далеч не е първият път, в който тя коментира подобни преживявания.

Още през 2011 г. Хъджънс споделя пред People, че по време на снимки в Северен Уилмингтън, познат като "едно от най-старите и обитавани от духове места", е чула стъпки, но не е могла да намери източника им. "Последвах призрака около 10 минути, а след това стана твърде откачено и просто си тръгнах."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA