Сгодени ли са Дженифър Лопес и Бен Афлек?

Jenny from the Block се появи с масивен диамантен пръстен. Останалото, да кажем, е история.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 април 2022

Слуховете, че Бен Афлек и Дженифър Лопес са сгодени циркулират из публичното пространство от известно време насам, но може би най-накрая има повод за настъпването на масова истерия.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПОДАРЪКЪТ, С КОЙТО БЕН АФЛЕК ИЗНЕНАДА ДЖЕЙ ЛО ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН

дженифър лопес и бен афлек

Латино иконата беше забелязана в Лос Анджелис с атрактивна рокля от последната колекция на Zimmermann, съчетана с жълта чанта Bottega Veneta и бежови високи обувки на платформа. И преди да помислите, че цветните кръгли слънчеви очила привлякоха вниманието на всички, съветваме да обърнете поглед към онзи пръст, на който ще видите искрящ диамантен пръстен.

дженифър лопес и бен афлек

Към настоящия момент нито Лопес, нито Афлек са коментирали възможния си годеж, но предвид факта, че наскоро купиха имение за 50 милиона долара, в което да отворят "нова глава" от историята си, предположението е повече от логично.

Това всъщност ще бъде втори годеж за двойката. Първият се случи през 2002 г., малко след началото на взаимоотношенията им. За съжаление, сватбата е отменена през есента на 2003 г., а раздялата им - факт в началото на януари 2004 г.

"Вече сме по-възрастни, по-умни, имаме повече опит, намираме се на различен етап от живота си, имаме деца, трябва да сме наясно с много неща", разказа изпълнителката на "On The Floor" неотдавна, уточнявайки, че именно грешките от първата връзка са спомогнали тази да се задържи на повърхността. "Чувствам се много щастлива, че имам връзка, която носи толкова любов. Искам да я защитя, защото наистина го заслужава. Приемаме я за свещена."

дженифър лопес и бен афлек

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БЕН АФЛЕК И ДЖЕЙ ЛО ВЕЧЕ ГОВОРЯТ ЗА БЪДЕЩЕТО

"Любовта винаги побеждава всичко – връзки, деца, работни отношения. Няма място за его. Когато сте в добра, здрава връзка, всички се възползват от нея. Всички", допълва тя. Относно бъдещето? "Просто искам да е пълно с любов и щастие, с децата и партньора ми. Мисля, че всеки иска да бъде щастлив и да намери човека, с когото да остарее. Чувствам се много добре по този въпрос в момента."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA