Дженифър Лопес: "Никога не съм се чувствала по-добре"

Иконичната ни любимка разкри, че никога не е била по-щастлива от живота си и постиженията в него.

Дженифър Лопес даде първото си интервю след като (предполагаемо) се завърна в обятията на Бен Афлек. И звучи наистина щастлива.

"Много съм щастлива. Знам, че хората винаги се чудят. Как си? Какво става? Добре ли си? Това е то. Никога не съм била по-добре. Искам хората, на които им пука за мен, да знаят, че наистина съм стигнала до това място в живота си. Мисля, че щом се случи, тогава се появяват удивителните неща, които никога не си си представял", разкрива изпълнителката в ново интервю.

"Това е най-доброто време в живота ми", споделя още Лопес, само ден след пускането на новия си сингъл "Cambia El Paso". "Песента е за промяна и моментите, в които не се страхуваш да направиш крачка. Ако нещо не се получава, както сте си го представяли, просто направете движение и затанцувайте. Танцът е живот, радост и щастие."

57

Вдъхновението за нова музика е дошло по време на пътуване до Доминиканската република, седмици след раздялата ѝ с Алекс Родригес.

"Обичам живота си в момента. Обичам това, което правя. Обичам човека, в когото непрекъснато се превръщам. Този вид радост, щастие и любов винаги ме вдъхновява. При някои хора нещата наистина се получават след разбито сърце."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA