Влезте в бандата на "Лошите момчета" и спечелете страхотни награди

Героите може да са лоши, но са толкова добри в това. Ние пък сме добри в раздаването на оригинални подаръци.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 април 2022

От днес в кината влиза изпечена престъпна банда. Тази на Лошите момчета.

Само че в главните роли не очаквайте Мартин Лорънс и Уил Смит, а петима приятели, за които преходът към доброто ще се окаже най-голямата им измама до този момент - ослепителният джебчия г-н Вълк, опитният разбивач на сейфове г-н Змия, хладнокръвният майстор на дегизировките г-н Акула, лесно палещият се "повече мускули, по-малко акъл" г-н Пираня и притежаващата изключително остър език г-жа Тарантула.

лошите момчета

Създаден по първите две книги от едноименната поредица бестселъри на New York Times, филмът е изключително забавна и развлекателна комедия, вдъхновена от най-популярните класики в криминалния жанр.

С Лошите момчета, отговорното за редица обичани анимационни хитове студио, DreamWorks Animation поема в нова и смела творческа посока. Великолепен и стилизиран дизайн, комбинация между класическа и компютърна анимация, изкусно операторско майсторство, "престъпен" саундтрак и, разбира се, грабваща и интригуваща история – резултатът от сбора на изброените дотук елементи обещава да допадне както на най-малките, така и на онези, които търсят по-зряло анимационно развлечение.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВЛИЗАМЕ В ПРАВИЯ ПЪТ С "ЛОШИТЕ МОМЧЕТА"

И понеже обичаме да празнуваме премиерите с оригинални тематични награди, с приятелите ни от Форум Филм България ще изненадаме трима от вас. За да спечелите комплект от антистрес играчка и чадър, антистрес играчка и тефтер, или пък двете книжки, които дебютираха на българския пазар от издателство Робертино, просто последвайте условията под тематичния пост в официалния ни Instagram акаунт.

Победителите ще изтеглим и обявим след 16:00 ч. на 20 април, а в случай че искате да влезете в бандата на Лошите момчета, вече може да го направите. Само в кината.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA