Кая Гербер ще играе гимназистка в нова секси комедия

Супермоделът се присъедини към актьорския състав на "Bottoms". На режисьорския стол сяда Ема Селигман.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 април 2022

След като направи своя дебют още през 2016 г. със "Sisters Cities", а миналата година ни впечатли с екранното си превъплъщение в "American Horror Story", Кая Гербер добавя още един нов проект към своята филмография.

Супермоделът се присъединява към главния актьорски състав на комедията "Bottoms", режисирана от Ема Селигман, в която ще видим Рейчъл Сенот, Маршън Линч, Руби Круз и Дагмара Доминчик.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКО, КОЕТО (НЕ) ЗНАЕТЕ ЗА КАЯ ГЕРБЕР

Продукцията ще разкаже историята на "две непопулярни и странни момичета, които в последната година от гимназията стартират боен клуб, за да се опитат да впечатлят и свалят мажоретки". Работещите по сюжетната линия обясняват, че ще видим актрисите в образи, доста близки до "мъжките герои в грубите комедии", а началото на снимките ще бъде дадено още тази пролет.

Въпреки че сме свикнали да виждаме магнетичното присъствие на Кая главно по котешката пътека, вече се убедихме, че аурата ѝ на малкия екран е не по-малко завладяваща.

кая гербер

Още миналата година тя разказа пред Vogue, че винаги е искала да бъде актриса, затова и често е посещавала музикален театър. Членовете на семейството пък са били задължени да присъстват на цели пет представления на "Магьосникът от Оз", в които тя играе дърво.

На това му казваме еволюция. Премиерата се очаква в края на тази или началото на следващата година.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA