Кая Гербер за модата, любовта и проблемите на порастването

Супермоделът продължава да е във фокуса на обектива, но и да знае мястото си в света.

"Винаги съм искала да бъда добра, да не създавам проблеми. Когато го правиш, понякога губиш гласа си", споделя Кая Гербер в интервюто за първата си самостоятелна корица на американския Vogue. 

"Досега бях концентрирана върху работата си, а изведнъж тя изчезна. За първи път не можех да се фокусирам", разкрива тя по отношение на последната година, променила живота на всички, тъй като присъствието ѝ в модната индустрия предполага много пътувания, ревюта и рекламни кампании.

Пред модната Библия тя разказва повече и за мъжа до себе си - Джейкъб Елорди. "Когато отидох на първия си моден месец, бях толкова млада, че бях целувала само един човек. Никога не съм имала любим човек в гимназията или нещо такова. Бях склонна да излизам с по-възрастни, защото имах такива хора около себе си. Случвало се е да се поставям в ситуации, в които един ден се събуждам и се питам как съм попаднала там. Нямах представа какво се случва и имах нужда от помощ."

Това обаче гарантира истинското ѝ развитие, в което не се страхува да задава въпроси. "Започнах толкова млада, че хората не очакваха от мен да имам мнение за нещата. Бях окей с това, защото не се чувствах достатъчно комфортно. Когато станах малко по-възрастна, започнах да искам различни въпроси от "какви са трите неща в чантата ти". Хората не питат това Адам Драйвър. Чаках да ме поканят да говоря. Накрая се поканих сама. И беше наистина освобождаващо."

"Възможността сега да бъда с някого, на когото имам доверие и да имаме сигурна стабилна връзка наистина отвори очите ми за безусловната любов", разкрива още Гербер, подчертавайки, че звездата от "Еуфория" ѝ помага за предстоящата роля в American Horror Story. "Той е страхотен човек, към когото мога да се обърна, защото е ходил в училище по драма и има дългогодишен опит, какъвто ми липсва. Определено ще го използвам като ресурс."

Въпреки че почти винаги е във фокуса на обектива, Кая съумява да не отлепя обувките си от земята и просто да бъде себе си. Дори когато е на корицата на най-голямото световно издание.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA