Какво се случва с Риана и A$AP Rocky?

Изведнъж бременността на изпълнителката се оказа белязана от скандали, слухове за изневяра и арест.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 април 2022

Преди няколко часа щатските медии гръмнаха с новините, че A$AP Rocky е бил арестуван на летището в Лос Анджелис за нападение с оръжие през ноември миналата година.

Подробностите тепърва ще излизат наяве, но източник, близък до Риана, вече коментира ситуацията.

риана и a$ap rocky

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РИАНА И A$AP ROCKY НЯМАТ ТЪРПЕНИЕ ДА СТАНАТ РОДИТЕЛИ

"Тази драма е последното нещо, от което Риана има нужда в момента. Тя иска да бъде спокойна и съсредоточена на 100 процента върху раждането на бебето, без да се стресира", споделят запознати. "Този арест не беше нещо, което те очакваха. Риана реши да покаже публичната страна на бременността си и сега изведнъж нещата излизат извън нейния контрол."

Певицата, която в момента е в третия триместър от бременността си, планира да роди в Барбадос и да прекара първите няколко месеца с бебето там, а след това да се базира с любимия мъж в Лос Анджелис.

риана и a$ap rocky

Към момента нито тя, нито рапърът са коментирали публично ситуацията, но арестът изплува на повърхността само няколко дни, след като двамата се оказаха замесени и в скандал с предполагаема изневяра от страна на A$AP Rocky и дизайнерката Амина Муади.

"Винаги съм вярвала, че една необоснована лъжа, разпространена в социалните мрежи, не заслужава никакъв отговор или разяснение, особено ако е толкова подла", каза тя в официално изявление. "Първоначално предположих, че тази фалшива клюка – измислена с толкова злонамереност – няма да бъде взета сериозно. Въпреки това последните 24 часа ми напомниха, че живеем в общество, което толкова бързо говори по теми, независимо от фактическата основа, общество, което няма граници."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA