Новото видео на Ед Шийрън ще подпомогне Украйна

Екранизацията към "2step" е осъществена в Киев. Няколко седмици преди началото на военния конфликт.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 април 2022

Ед Шийрън представи официалното музикално видео към "2step" с Lil Baby.

Снимките на петия сингъл от последния студиен албум на музиканта са се случили в Киев, а клипът започва с обяснение, че работата по него е осъществена преди Русия да започне военната инвазия на територията на Украйна.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОЙ, ПО ДЯВОЛИТЕ, Е СТРОМАЕ?

"За първи път посетих страната и се чувствах толкова добре по време на престоя си там – всички от продуцентския екип до многото хора, които срещнах през почивните дни", сподели Шийрън в официално изявление. "Украйна е устойчива страна и съм благодарен, че имах възможността да заснема видеото си там. Подкрепям Украйна и ще даря хонорарите от гледанията на видеото в YouTube за хуманитарния апел на DEC."

"2step" е част от последния студиен албум на Шийрън - "=", чийто траклист възпроизведе други два големи хита в лицето на "Bad Habits" и "Visiting Hours".

"Беше дълъг, дълъг процес. Преживях любов, загуба, нов живот, тъга и всичко между тях. Никога не съм бил по-горд от работата си и по-нервен да я чуете. Идва още много нова музика, но се надявам, че и вие сте също толкова развълнувани", разкрива той тогава.

Видеото към парчето надхвърли милион гледания в рамките на премиерния си ден, а към момента на писане на този текст, зрителите са общо 6 милиона.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA