Непременно гледайте Джейми Дорнан в "Туристът"

Вярно, че е 200 пъти по-различен от образа си в "Петдесет нюанса сиво", но сме сигурни, че ще ви хареса.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 април 2022

Фотография: Ian Routledge/Two Brothers Pictures

Драматичният мини сериал "Туристът", с участието на номинирания за "Златен глобус" Джейми Дорнан, вече е наличен в HBO Max.

туристът

ОЩЕ ОТ GRAZIA: "СТЮАРДЕСАТА" СЕ ЗАВРЪЩА С ПО-МАЛКО АЛКОХОЛ И ПОВЕЧЕ ВЪПРОСИТЕЛНИ

Всички шест едночасови епизода разказват историята на британец, който се озовава в парещата австралийска пустош, преследван от огромен камион, опитващ се да го изтласка от пътя. Развива се епично преследване и по-късно мъжът се събужда в болницата. Успял е да оцелее, но осъзнава, че е изгубил паметта си и няма представа кой е. Проблясъци и внезапната поява на преследвачи започват да нареждат пъзела, а по-всичко изглежда, че за да намери отговори на въпросите си, безименната персона ще трябва да се върне отново в безмилостната пустош.

Освен Джейми Дорнан, в главните роли виждаме Даниел Макдоналд, Шалом Брун-Франклин, Деймън Хериман, Алекс Димитриадес, Олафур Дари Олафсон и Камил Елис.

туристът

"Туристът" може да се определи като трилър-мистерия, изпълнена с шокиращи, изненадващи, забавни и дори брутални обрати. В основата му обаче лежи история за самооткриването под тиктакаща бомба със закъснител. Героят на Дорнан започва да разкрива мистерията зад това кой е бил преди и дали загубата на паметта всъщност не го прави съвсем различен човек. Ще разкрие ли мъжът тайната на самоличността си, преди да го настигнат онези, които се опитват да го убият?

Гледайте в HBO Max.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA