Ако сте харесали Sex Education, не пропускайте "Бебето"

Защото сюжетната линия е също толкова интересна, не защото ще видите същото количество секс и драми.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 април 2022

Фотография: HBO Max

Комедия на ужасите. Така бихме могли да опишем новия сериал "Бебето". Или като мрачно забавен, суров поглед към майчинството от гледната точка на жена, която не иска да бъде майка.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: "СТЮАРДЕСАТА" СЕ ЗАВРЪЩА С ПО-МАЛКО АЛКОХОЛ И ПОВЕЧЕ ВЪПРОСИТЕЛНИ

hbo max

Комедиантката Мишел Де Суърт ("Херцогинята") влиза в ролята на 38-годишната Наташа, собственик на малък ресторант, която се ядосва, че най-близките ѝ приятелки изведнъж виждат смисъла на живота си само в майчинството – едната има бебе, а другата обявява, че е бременна. В желанието си да избяга от тази тема тя планира уикенд в самотна къща на брега, където неочаквано се оказва с бебе в ръце. В рамките на няколко часа животът ѝ поема рязък завой и той въобще не е свързан с милите моменти на майчинството. Контролиращо, манипулативно, но невероятно сладко, бебето обръща живота на Наташа в сюрреалистично хорър шоу. Докато открива истинския размах на странните неща, които се случват, където присъства бебето, Наташа прави все по-отчаяни опити да се отърве от него. Тя не иска бебе. Но бебето определено я иска.

В сериала участва и Амира Газала като г-жа Ийвс - 70-годишната тайнствена дама, която е прекарала последните петдесет години, живеейки навън в колата си и изглежда е навсякъде, където е бебето. Виждаме още и Амбър Грапи като Боби, по-малката сестра на Наташа, която е детски аниматор и мечтата ѝ, познайте, е да бъде родител, да дава любов и да я получава.

hbo max

Допълнителният актьорски състав включва Патрис Найамбана като бащата на Наташа Лайл, съпругата на Джереми Айрънс - Шинед Кюсак ("Убийства в Мидсъмър") като майка ѝ Барбара, Шворн Маркс (Родители и деца) като Магс, комедиантката Айзи Сути (Skins) като Рита, Таня Рейнолдс (Sex Education) като Хелън, Сеян Сарван ("Греховно" на HBO Max) като Нур, Карл Дейвис ("Тихият час") като Джак и Дивиан Ладва ("Лъв: стъпки към дома") като Фууз.

Оригиналният HBO минисериал в осем епизода е създаден от Люси Геймър и Сиан Робинс-Грейс, която работи върху "Sex Education".

Нов епизод ще е достъпен всеки понеделник в HBO Max.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA