Спечелете романа "Подпалвачката", още преди историята да е подпалила кината

Този май историята на Стивън Кинг ще изпепели както феновете, така и тези, които за първи път се сблъскват с огъня.

Един от най-обичаните бестселъри на Стивън Кинг оживява на голям екран в нова впечатляваща адаптация.

Не знаем дали има нужда да навлизаме в подробности, защото сме сигурни, че всяка негова творба ви е добре позната, но напрегнатият фантастичен трилър Подпалвачката разказва историята на момиче с невероятната дарба да създава огън с ума си, което се бори да разбере себе си и да защити семейството си от сенчеста правителствена агенция, която иска да я залови и контролира.

Равни части напрегнат трилър и драма, Подпалвачката по изключително оригинален начин разглежда темите за вмешателството на "силните на деня" в свободата на индивида, съзряването и откъсването ни от дома, трудностите при изразяването на най-съкровените ни мисли и опасността от потискането на силните ни чувства и страхове.

Съчетавайки най-доброто от романа на Стивън Кинг и последните технически достижения на седмото изкуство, филмът ще запали както феновете на романа, така и тези, които за първи път се сблъскват с историята на Чарли.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НУЖДАТА ОТ СКОРОСТ СЕ ЗАВРЪЩА С "ТОП ГЪН: МАВЕРИК"

Историята на Чарли е и подаръкът, с който GRAZIA и Форум Филм България ще изненадат двама от вас - новото, луксозно издание на романа. Както винаги, достатъчно е да отидете в официалния ни Instagram акаунт и да последвате условията в описанието под тематичния пост. Крайният срок за участие е 19.05, а победителите ще изтеглим след 11:00 ч. на 20.05.

Подпалвачката възпламенява кината на фаталния петък, 13 май.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA