Кой да предположи, че ще гледаме Тео Джеймс и Роуз Лесли заедно?

"Жената на пътешественика във времето" разказва красивна любовна история, но и няколко други неща.

Фотография: HBO Max

Вероятно "Жената на пътешественика във времето" е най-футуристичното заглавие, което сте срещали в последно време, но оригиналният драматичен сериал на HBO си заслужава.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: "СТЪЛБИЩЕТО": МИСТЕРИОЗНАТА ИСТОРИЯ, КОЯТО 100% ЩЕ ГЛЕДАМЕ ТОЗИ УИКЕНД

hbo

hbo

Шестте епизода на историята са адаптация на Стивън Мофат (същият, който работи по "Шерлок" и "Доктор Кой") по едноименния роман на Одри Нифнегър, проследяващ вълшебната любовна история между Клеър (Роуз Лесли от "Игра на тронове") и Хенри (Тео Джеймс от "Дивергенти") и бракът им с проблем... пътуване във времето.

В главния актьорски състав, отвъд вече двамата познати любимци на публиката, виждаме още Десмин Борхес и Наташа Лопес, а изпълнителен продуцент и режисьор на всички епизоди е Дейвид Натър.

hbo

"В предпоследния епизод, героят ми Хенри казва: "Хората се тревожат за миналото - какво биха могли да направят, какво не са направили. Те се тревожат за бъдещето - какво идва, какво не идва, какво биха могли да могат да правят това, което няма да имат възможност да направят. Но единственото нещо, което има значение, е сега", споделя самият Тео Джеймс. "Мисля, че това е толкова вярно и е добро напомняне за мен, защото правя точно това. Тревожа се за бъдещето и за миналото. Но животът в момента е единственото време, което наистина има значение. Като се има предвид света, в който живеем сега – мисля, че това е добро послание за всички."

Гледайте в HBO Max, нов епизод - всеки понеделник.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA