Disney+ идва в България на 14 юни

Представете си най-великите истории от Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic и Star, събрани на едно място.

Фотография: Disney+ България

Откровено нямаме никакво, ама никакво търпение, да кажем "Здравей" на Disney+. Ще го направим на 14 юни.

Популярната стрийминг платформа идва у нас, за да предложи непрекъснато разрастваща се колекция от ексклузивни оригинални продукции, а в нейния каталог ще открием филми, сериали и късометражно съдържание от Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic и Star.

Disney+

Disney+ ще предложи на потребителите неповторимо изживяване - 4K качество за определени заглавия, гледане на до 4 устройства и опция за добавяне на до 7 различни профила. Разбира се, родителите могат да създават профили, защитени с PIN код, за да гарантират, че децата им ще имат достъп само до подходящо за възрастта им съдържание.

Потвърдено е, че още със старта на услугата в България феновете на супергероите ще могат да гледат над 55 филма на Marvel, включително номинирания за Оскар "Шан-Чи и легендата за десетте пръстена", "Вечните", "Отмъстителите: Краят" и "Капитан Марвел". Disney+ ще предложи и повече от 60 сериала на Marvel, сред които "Moon Knight", "Loki" и "WandaVision".

Disney+

Абонатите ще имат възможност да се насладят и на над 300 заглавия от Disney и Pixar. Сред тях са целия франчайз "Играта на играчките", "За душата" и номинираният за Оскар "Лятното приключение на Лука". Част от предложенията на Walt Disney Animation Studios включват спечелилите "Оскар" "Енканто", който разказва историята на необикновеното семейство Мадригал, и "Круела", с участието на Ема Стоун като легендарната Круела де Вил.

Disney+

Документалните филми на National Geographic "The Rescue" и "Free Solo" също ще бъдат достъпни на Disney+, заедно с популярни поредици като "The World According To Jeff Goldblum" и "Гордън Рамзи: Кулинарният изследовател".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 15-ТЕ СЕРИАЛА, КОИТО ЩЕ ГЛЕДАМЕ ПРЕЗ 2022 Г.

Disney+

Огромна част от Disney+ е посветена на развлекателното съдържание, към което причисляваме хитовия оригинален комедиен (и наш много любим) сериал "Only Murders in the Building", лимитираният проект "Pam and Tommy", както и новото риалити шоу на петте К - "The Kardashians". Ще срещнем още "Queens", мистериозният трилър "Смърт край Нил", "Семейство Симпсън", "Анатомията на Грей", "911" и "Black-ish".

Disney+

Потребителите ще имат безпрецедентен достъп до съкровищницата на Disney с обичани класики като "Пепеляшка", "Рапунцел и разбойникът", "Принцесата и жабокът" и "Малката русалка". Те ще могат да бъдат стриймвани заедно с някои от скорошните блокбъстъри като "Рая и последният дракон" и "Мулан", а стотиците сериали, късометражни филми и специални издания на Disney Channel също не са за пропускане - "Мега-чудесата на Калинката и Черния котарак" и "Финиъс и Фърб" са само част от тях.

Стрийминг услугата стартира на 14 юни на цена от 7.99 евро на месец или 79.90 евро за годишен абонамент.

Disney+

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA