Епична галапремиера постави началото на края на ерата Джурасик

След 65 милиона години, динозаврите отново завладяват Земята, а фенове и специални гости вече преживяха специалния завършек на сагата.

"Джурасик свят: Господство" нахлува в киносалоните и бележи епичната кулминация на франчайза, който по впечатляващ начин възкреси за нов живот величествените мезозойски създания и завинаги промени историята на киното.

Дългоочакваната мегапродукция обединява две поколения, събирайки на екран героите на звездите от последните филми Крис Прат и Брайс Далас Хауърд с тези на ветераните Лора Дърн, Сам Нийл и Джеф Голдблум, и ще отведе зрителите на впечатляващо и спиращо дъха приключение, различно от всичко, което сме виждали от близо 30-годишната поредица до момента.

Най-нетърпеливите фенове, специални гости и родни звезди вече станаха свидетели на триумфалния край на ерата Джурасик на специалната галапремиера на Джурасик свят: Господство, която се проведе на 7 юни, в IMAX залата на Cinema City в Mall of Sofia.

Освен редица невиждани досега динозаври, впечатляващ екшън и изумителни специални ефекти, "Джурасик свят: Господство" предлага и наистина вълнуваща и емоционална история, част от която е връзката между Оуен и велоцираптора Блу. Поглед именно към тази специална връзка ни предлага ексклузивно видео зад кадър, в което Крис Прат и режисьорът Колин Тревъроу разглеждат историята на двамата герои, които за човек и динозавър споделят изненадващо много прилики.

Действието на "Джурасик свят: Господство" се развива четири години след разрушението на Исла Нублар в Джурасик парк: Рухналото кралство и динозаврите вече живеят – и ловуват – наравно с хората навсякъде по света. Но възможно ли е това съвместно съществуване или създаденият баланс е твърде крехък? Изглежда, че Денят на Страшния съд настъпва и е време бъдещето на планетата да бъде решено! Но кой ще господства – човешките същества или динозаврите?

Станете част от епичния завършек на ерата, само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA