Ако "Черният телефон" звънне, бихте ли отговорили на обаждането?

Итън Хоук и Скот Дериксън искат да "изкарат акъла" на зрителите. Ние смятаме да им помогнем.

Фотография: Форум Филм България

Приближете се до нас. Още малко. Оооще малко. Още много, много малко. Искаме да ви разкажем за Черният телефон.

След успеха на страховития хит Sinister, номинираният за "Оскар" Итън Хоук и режисьорът Скот Дериксън отново обединяват усилия и ни предизвикват да преживеем смразяващата екранизация на едноименния разказ на Джо Хил. Разказ, който ни запознава с безмилостния сериен убиец Похитителя.

Черният телефон

Черният телефон всъщност разказва историята на срамежливото, но интелигентно 13-годишно момче Фини Шоу, което е "грабнато" от Похитителя и заключено в звукоизолирано подземие. В пропитото с кръвта на множество деца помещение се намира стар телефонен апарат, който отдавна е изключен от мрежата. Когато обаче черният телефон неочаквано звънва, Фини открива, че може да чува гласовете на предишните жертви, които са твърдо решени да не допуснат да го споходи същата зла участ, застигнала тях самите.

Смесвайки свръхестествено с елементи на класически трилър, продукцията обещава незабравимо изживяване за всеки, на който му стиска да пристъпи прага на киносалона. Ако вие сте достатъчно смели, включете се в играта ни с Форум Филм България.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: "МЕНЮТО" ПРЕДЛАГА МИСТЕРИОЗНО КИНОУГОЩЕНИЕ, ВЪПРОСЪТ Е ДАЛИ СМЕ ГОТОВИ

Посетете официалния Instagram акаунт на GRAZIA, открийте тематичния пост, изпълнете условията в описанието под него и двама от вас ще спечелят двоен кинобилет за лентата. Крайният срок е 14:00 ч. на 24.06, а победителите ще изтеглим и обявим след 16:00 ч. в същия ден. 

А сега да попитаме - ще се осмелите ли да отговорите на обаждането? Защото Черният телефон е в кината от 24 юни.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA