Ребъл Уилсън се учи да обича тялото си

След като в последните години драстично отслабна, актрисата споделя „Това не ви определя!"

42-годишната актриса сподели снимка, на която стои до басейн, облечена в розово-бял бански с думите „Току-що забелязах, че съм качила 3 кг. по време на почивката ми. 🙈 Намирам се в невероятен all inclusive курорт… Загубих пълен самоконтрол 😜", написа тя в Instagram.

„Но знаете ли какво? Мога да стана утре и да отида на фитнес, да се хидратирам и да се храня здравословно и да обичам себе си", продължи звездата. „Не помага да си строг към себе си, но знам какво е да се чувстваш виновен и да не си емоционално добре, след като си ял твърде много."

„Но ако сте като мен, просто знайте, че ВИЕ сте нещо повече от теглото си, теглото ви не ви определя", добави тя.

Завършвайки поста си с важен съвет за любов към себе си, Уилсън каза: „Просто се опитайте да бъдете здрави и не бъдете толкова строги към себе си 💗 Бъдете най-добрата версия на себе си 💗"

През 2020 г. актрисата отслабна драстично и свали над 35 килограма, документира в социалните мрежи всяка стъпка от промяната си.

uhuih

Тя разкри мотивацията, която стои зад неуморните тренировки тогава, като сподели за огромното й желание да стане майка. Лекарят й, я посъветвал, че ще има много по-голям шанс да отдели и замрази яйцеклетките си, ако отслабне. Тогава, Уилсън каза:

„Той ме огледа от горе до долу и каза: „Щеше да ви се получи много по-добре, ако бяхте по-здрава."

сдфгхйк

„Бях изненадана. Помислих си „О, Боже, този човек е толкова груб". Но, той беше прав. Тогава, спрях да мисля за собствените си нужди. Мислех за нуждите на бъдещото дете, което наистина ме вдъхнови да започна по-здрав начин на живот."

„Не беше цел да достигна определено тегло", каза тя тогава. „Просто да бъда най-здравата версия на себе си."

 

сдфгхйк

Комедийната актриса, изглежда е на пътешествие из съседката ни Турция, с половинката си Рамона Агрума. Двойката беше в курорта Белек, а Уилсън качи снимка в своя Instagram с надписа„Истинските домакини на Белек 😜🇹🇷".

Преди това, от видеоклиповете й стана ясно, че са посетили Кападокия и блондиката се е забавлявала много.

Уилсън и Агрума, която е дизайнер на бижута и дрехи, направиха връзката си официална през юни, тази година.

„Мислех, че търся принц на Дисни… но може би това, от което наистина имах нужда през цялото това време, беше принцеса на Дисни", написа тогава Уилсън.

двео

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA