Адел иска да има още деца

Певицата сподели, че определено иска още две деца, освен 9 годишният си син

05 юли 2022

34-годишната носителка на Грами разказа пред водещата Лорън Лавърн за желанията си да има повече деца.

„Определено бих искала още две деца", каза тя. „Би било чудесно, ако имам. Ако не, имам Анджело. Просто искам да съм щастлива."

Адел споделя грижите за почти 10 годишния си син Анджело с бившия си съпруг Саймън Колеки.

ннн

Говорейки за майчинството, споделя че я е променило по „всеки един начин"."Добра, лоша, странна. Обичам да съм майка", отбелязва тя.

Изпълнителката на "Easy on me" добави, че синът й вече върви по нейните стъпки и изглежда обича музиката като нея.

ннннбжжж

„Анджело вмомента се влюбва в музиката. През последните няколко години се занимава с видеоигри, което до голяма степен е сферата на баща му, а не моята. Но за музика сядаме и водим най-интензивните разговори."

„Сядаме и слушаме песни заедно и ги разглеждаме", продължи тя. „И когато говорим за това, той казва: „Какво мислиш, че означава това?" Казвам: "Не знам. Може да означава това, може да означава онова." Това е просто небесно."

lelelel

За развода си с 48-годишния Конецки, който беше финализиран миналия март, Адел споделя, че е бил тежък за нея самата, но не и за тях като двойка. Това се дължи на приятелството между двамата, което съществува и до днес.

В последния си албум, 30, Адел по-специално разказва за раздялата си с Конецки и се опитва да обясни развода им на Анджело в гласовите бележки на сингъла си „My Little Love".

werghj

„Мама изпитва много големи чувства напоследък... Чувствам се малко объркана", „Обичам баща ти, защото той те даде за мен. Ти си наполовина мен и наполовина него".

Анджело отвръща на майка си: „О, чувствам, че не ме обичаш", а Адел отговоря: „Знаеш, че мама не харесва никой друг, както харесвам теб, нали? "

nn,lfcde

„Вероятно ще премине през етапи на омраза, когато стане тийнейджър…", пошегува се тя. „Но това беше важна част от пъзела, който се опитвах да разбера от живота си."

„Не очаквам нищо от него", обясни тя. "Не ме интересува каква е кариерата му, стига да е страстен за това, което прави и да е щастлив."

Певицата, която в момента се среща със спортния агент Рич Пол, казва: „ Бях благословена с него и е просто най-добрият ... Определено подходих към всичко с благодат и мисля, че това наистина се отплати."

dcv

нйййй

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA