Куентин Тарантино и съпругата му Даниела станаха родители за втори път

Двойката има 2-годишен син Лео, а на 2 юли посрещна дъщеричка

06 юли 2022

„Даниела и Куентин Тарантино са щастливи да съобщят, че Даниела роди тяхното момиченце на 2 юли 2022 г., малка сестричка на Лео, първото им дете", се казва в изявление.

asdfg

59-годишният режисьор на „Имало едно време в... Холивуд" и неговата съпруга певица и модел, която е 19 години по-малка разкриха, че очакват второто си дете през февруари.

xxx

Даниела, дъщерята на израелската певица и текстописец Цвика Пик, за първи път започна да се среща с Куентин, след като го срещна през 2009 г. Двамата се сгодиха през юни 2017 г. и се ожениха през ноември 2018 г. Синът им Лео се роди през февруари 2020 г.

Миналата година Куентин разкри в Jimmy Kimmel Live как той и съпругата му са измислили името на сина му. Той даде да се разбере, че не идва от близкото му приятелство с актьора Леонардо ди Каприо.

cccc

„За малко да не му дадем това име, защото хората биха предположили, че съм го кръстил на Леонардо ди Каприо", каза той тогава. „Няма нищо лошо в това, но … той е кръстен на дядото на жена ми, а и защото в сърцата ни той беше нашето малко лъвче."

ee

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA