Карди Би иска да научи децата си, че нищо не е даденост

Певицата държи да им покаже, че за да те уважават останалите, просто трябва да се трудиш.

Карди Би се стреми да покаже стойността на сериозната работна етика на децата си.

"Въпреки че са добре осигурени, искам да знаят, че когато работиш за нещо и го постигаш, тогава имаш повече респект", казва певицата пред Vogue Сингапур.

фгхй

Пред изданието 29-годишната рапърка разказва в подробности как отглежда почти едногодишния си син и 4-годишната си дъщеря. Изпълнителката обясни, че ги учи да останат скромни въпреки богаството ѝ.

"Те знаят, че никога не трябва да се отпускат и да се чувстват комфортно. Никога не трябва да си мислят: "Ще го получа, защото съм дете на Карди и Offset", казва майката. "Но никога няма да разберат какво е чувството за борба и глад, което аз трябваше да усетя на улицата."

фгхй

ОЩЕ ОТ GRAZIA: OFFSET ИЗНЕНАДА КАРДИ БИ С ИМЕНИЕ ЗА РОЖДЕНИЯ Й ДЕН

"Искам да са наясно, че когато работиш за нещо и го постигаш, хората ще видят, че даваш всичко от себе си", добави половинката на Offset, споделяйки, че понякога се чуди дали не "прави твърде много" за децата си в сравнение с нейното детство.

цжбнм

"Просто искам дъщеря ми да е добре", споделя певицата. "Не мога да плувам, затова искам дъщеря ми да може да плува. Искам тя да прави невероятни неща, когато порасне. Да може да кара джет или лодка. Искам да бъде по-умна от мен, просто да бъде по-добрата версия на мен."

Майката на две деца твърди, че "никога не е имала бавачка за сина си" и следователно е осъзнала, че "отглеждането на деца е истинска работа".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA