Всички в интернет говорят за полата на Брад Пит

Изведнъж повод за разговор се оказа визията на холивудския секссимвол, а не новият му star-studded филм.

Името на Брад Пит обикновено стои до "всеобщо удивление" в тълковния речник и днешният повод да си говорим за него не е изключение.

Актьорът пристигна на премиерата на предстоящия си филм "Bullet Train" в Берлин, носейки риза в цвят сьомга, тъмна жилетка и... кафява пола. Точно така, пола.

Когато получава въпроса защо е избрал това сравнително нестандартно модно решение, суперзвездата отговаря директно: "Бризът. Заради бриза" в интервю на червения килим.

Предвид горещата вълна, с която ще се наложи и ние тепърва да се справяме, отлично разбираме Пит, но в интернет пространството мненията са двупосочни.

"Който и да е убедил Брад Пит да носи пола, трябва да бъде бичуван", гласи мнение в Twitter. Подобно такова споделя, че той изглежда като "вонящ плажен скитник" или просто се "опитва толкова много да подражава на млади звезди като Хари Стайлс".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЕКА ПОГОВОРИМ ЗА (ПРИЧЕСКАТА НА) БРАД ПИТ

Настроението в противниковия лагер, този с верните фенове на вечния холивудски секссимвол, е категорично, че "точно когато мислиш, че няма как Брад Пит да стане по-секси, той носи пола". Друг потребител в онлайн вселената пък е категоричен: "Брад Пит и неговата пола направиха деня ми безкрайно по-добър." 

Понеже обичаме точността, връщаме лентата назад до 1990 г. и негова фотосесия за Rolling Stone, а през 2004 г., малко след като приключва снимките на "Троя", Пит е категоричен, че "мъжете ще носят поли до следващото лято".

Е, изпреварил е времето, но все пак беше прав.

Брад Пит

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA