Кейт Мос е била "уязвима и уплашена" от Марк Уолбърг

Супермоделът споделя, че не пази добри спомени от иконичния си работен ангажимент за Calvin Klein.

Кейт Мос разкри, че се е чувствала "уязвима и уплашена" по време на иконичната ѝ фотосесия за Calvin Klein с Марк Уолбърг.

Супермоделът застава пред обектива на марката, но въпреки емблематичния статут на рекламата от 90-те, изживяването по-скоро е било невероятно неудобно.

dfgh

Появявайки се в радиошоуто Desert Island Discs, Мос каза, че има "не много добри спомени" от снимките с актьора. "Той беше голям мачо и всичко беше насочено към него. Имаше голям антураж. Аз просто бях някакъв модел."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЕУМОРНА, СЕКСИ, ВДЪХНОВЯВАЩА, ТОВА Е КЕЙТ МОС

На снимката Кейт позира без горнище, облечена в бели бикини CK и е притисната до Уолбърг, който е без риза, но носи широки дънки върху слиповете си.

"Почувствах се уязвима и уплашена", споделя тя по време на интервюто. "Мисля, че си поиграха с моята уязвимост. Бях доста млада и невинна, така че те харесаха това", добавяйки, че е чувствала "силно безпокойство" преди снимките. "Наистина изобщо не се чувствах добре преди снимките. Седмица или две не можех да стана от леглото."

Моделът разкри същите чувства и в интервю от 2012 г. "Имах нервен срив, когато бях на 17 или 18, защото трябваше да работя с Марки Марк и Хърб Ритс. Чувствах се много зле. Мислех, че ще умра."

Освен ако не е на големия екран, Марк Уолбърг стои далеч от светлината на прожекторите, но скоро коментира предполагаемата драма.

Той категорично отговори: "Никога не съм имал проблем с Кейт", но все пак добавя: "Мисля, че вероятно бях малко груб накрая. Само си върших работата. Не бях много... социален, да кажем. Мисля, че след това сме се виждали тук и там, винаги си казвахме "Здрасти" и разменяхме любезности."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA