Криси Тейгън за победата над алкохола

Жената до Джон Леджънд отдавна се опитва да спре употребата на алкохол.

Спазвайки неписаната си политика за крайна откровеност, Криси Тейгън сподели в Instagram, че не е употребявала алкохол от година. 

Именно в Story тя сподели скрийншот от приложение, което доказва, че вече е трезва от 365 дни.

"Хаха, най-накрая. Понякога ми липсва да съм зациклила и безгрижна, но честно казано към края, така или иначе, алкохолът не създаваше това забавно усещане", разкрива тя.

Криси Тейгън за победата над алкохола

"Пиех, за да сложа край на лудото безпокойство, което по-късно почти изчезна -  когато, разбира се, спрях да пия!",  добавя тя. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИСИ ТЕЙГЪН ОТНОВО РАЗПАЛИ СКАНДАЛ В INSTAGRAM

Тейгън сподели, че е разочарована от себе си, защото се е стигало до моменти със загуба на памет - затова сега не пропуска важните моменти и използва всеки момент, за да навакса със семейството си. А дали има вероятност отново да залитне към алкохола, половинката на Джон Леджънд посочва, че при лоши сънища и мрачни мисли, по-скоро би потърсила подходяща терапия. 

vbn

Телевизионната водеща не крие личния си живот и често споделя случващото се в него с последователите си в Instagram. 

В края на 2020 г. Криси разкри, че е трезва от четири седмици. Шест месеца по-късно призна, че не е издържала и отново пие. Явно малко след това е дала обещание на себе си и близките си, и сега празнува година, откакто не е употребила нито капка.

ОЩЕ ОТ GRAZIAКРИСИ ТЕЙГЪН ЗА  "ВЛАКЧЕТО НА УЖАСИТЕ", НАРЕЧЕНО 2020-А

v bn

"Все още не знам дали никога повече няма да пия, но знам, че вече не ми служи по НИКАКЪВ начин", коментира тя през септември миналата година. Тогава посочи, че дори и без алкохол, има начин да се забавлява и да се чувства добре, стига да иска. 

Според Тейгън, едно от предимствата на това да бъдеш трезвен е, че имаш безкрайна енергия. Освен това черните кръгове под очите и подпухналата кожа просто изчезват.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA