Криси Тейгън за победата над алкохола

Жената до Джон Леджънд отдавна се опитва да спре употребата на алкохол.

Спазвайки неписаната си политика за крайна откровеност, Криси Тейгън сподели в Instagram, че не е употребявала алкохол от година. 

Именно в Story тя сподели скрийншот от приложение, което доказва, че вече е трезва от 365 дни.

"Хаха, най-накрая. Понякога ми липсва да съм зациклила и безгрижна, но честно казано към края, така или иначе, алкохолът не създаваше това забавно усещане", разкрива тя.

cvbn

"Пиех, за да сложа край на лудото безпокойство, което по-късно почти изчезна -  когато, разбира се, спрях да пия!",  добавя тя. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИСИ ТЕЙГЪН ОТНОВО РАЗПАЛИ СКАНДАЛ В INSTAGRAM

Тейгън сподели, че е разочарована от себе си, защото се е стигало до моменти със загуба на памет - затова сега не пропуска важните моменти и използва всеки момент, за да навакса със семейството си. А дали има вероятност отново да залитне към алкохола, половинката на Джон Леджънд посочва, че при лоши сънища и мрачни мисли, по-скоро би потърсила подходяща терапия. 

vbn

Телевизионната водеща не крие личния си живот и често споделя случващото се в него с последователите си в Instagram. 

В края на 2020 г. Криси разкри, че е трезва от четири седмици. Шест месеца по-късно призна, че не е издържала и отново пие. Явно малко след това е дала обещание на себе си и близките си, и сега празнува година, откакто не е употребила нито капка.

ОЩЕ ОТ GRAZIAКРИСИ ТЕЙГЪН ЗА  "ВЛАКЧЕТО НА УЖАСИТЕ", НАРЕЧЕНО 2020-А

v bn

"Все още не знам дали никога повече няма да пия, но знам, че вече не ми служи по НИКАКЪВ начин", коментира тя през септември миналата година. Тогава посочи, че дори и без алкохол, има начин да се забавлява и да се чувства добре, стига да иска. 

Според Тейгън, едно от предимствата на това да бъдеш трезвен е, че имаш безкрайна енергия. Освен това черните кръгове под очите и подпухналата кожа просто изчезват.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA