Първият съпруг на Джей Ло не вярва в брака й с Бен Афлек

Според него, тя обича да се влюбва. И ще продължава да го прави.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 02 август 2022

Ояни Ноа и Дженифър Лопес си казаха "да" през 1996 г. и се разведоха година по-късно, но това не попречи самият той да постави под съмнение истинността на брака ѝ с Бен Афлек.

Ноа даде интервю за Daily Mail, в което заявява: "Желая всичко най-добро на нея и Бен, но не мисля, че бракът им ще издържи. Джен обича да се влюбва и го прави често... все пак е била сгодена шест пъти. Бен е нейният съпруг номер четири. Бях съпруг номер едно и тя ми каза, че съм любовта на живота ѝ. Докато лежахме в леглото на нашата брачна нощ, каза, че ще бъдем заедно завинаги..."

фгхй

Двамата се запознават през 1996 г. в ресторант в Маями, където бъдещият любим на амбициозната актриса работи като сервитьор. Само година по-късно те се женят, но също толкова бързо се и разделят. Според Ноа, ако не е бил успехът на кариерата на Дженифър, те все още биха били заедно.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКО ЗА ГОЛЕМИЯ СВАТБЕН ДЕН НА ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС И БЕН АФЛЕК

"Влюбихме се, когато тя вече беше знаменитост. Но по време на нашия брак тя стана суперзвезда. Дълги години беше твърде болезнено за мен да говоря за това, исках да живея живота си далеч от очите на обществеността. Но когато видях, че се е омъжила за Бен, въпреки че е страхотен човек, отново ме завладяха чувствата."

цжбгхн

Ноа, който сега работи като личен треньор, призна, че в някакъв момент Дженифър се е превърнала във въплъщение на "американската мечта" за него. Докато са били заедно, тя неведнъж му е казвала, че от пръв поглед е разбрала, че ще се омъжи за него.

Известно време са били наистина щастливи, но когато кариерата на певицата тръгнала нагоре, връзката им се пропукала поради постоянната ѝ ангажираност и неговата ревност.

Ояни също коментира скорошното признание на Лопес, че майка й Гуадалупе Родригес я е обвинила, че постъпва глупаво, сключвайки този брак.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕЙ ЛО И БЕН АФЛЕК МОЖЕ ДА КУПЯТ ТОВА ИМЕНИЕ ЗА 165 МИЛИОНА ДОЛАРА

фгх

"Тя обича майка си и Гуадалупе много се гордее с нея, но винаги съм смятал, че връзката им е токсична. Крещеше ѝ през цялото време и това не ми харесваше", разказва той, след като американските медии многократно писаха, че Родригес смята Бен Афлек за подходяща половинка за дъщеря си.

"Ако Гуадалупе е на страната на Бен, тогава може би той има шанс. Но мисля, че Джен е от хората, които се женят седем или осем пъти. Не мога да си представя, че някой ден тя ще се установи и ще избере един мъж. Тя непрекъснато изисква развитие от себе си в професионалния си живот, поради което кариерата ѝ е толкова успешна вече три десетилетия, но в личния си живот не може да седи мирна", разказва бившия съпруг на Лопес.

Самата госпожа Афлек, която се омъжи за Бен Афлек през юли, все още не е коментирала думите на бившия си съпруг. Веднага след медения месец в Париж, тя отлетя за Италия, където участва в благотворителната вечер на LuisaViaRoma в подкрепа на УНИЦЕФ.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA