Всичко за големия сватбен ден на Дженифър Лопес и Бен Афлек

Двамата най-накрая издигнаха любовта си на следващото ниво. Честито, честито, честито, ЧЕСТИТООООО!!

Фотография: Profimedia, On The JLo

След като обявиха годежа си по-рано тази година, Бен Афлек и Дженифър Лопес направиха следващата стъпка и вече са съпруг и съпруга.

Двойката е получила лиценз за брак в окръг Кларк, Невада през уикенда, а източници, близки до нея, потвърждават, че официално са си казали заветното "да" на "супер, супер малка церемония", тъй като просто са искали "най-накрая да се оженят".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СПЕЦИАЛНОТО ПОСЛАНИЕ, СКРИТО В ГОДЕЖНИЯ ПРЪСТЕН НА ДЖЕЙ ЛО

дженифър лопес и бен афлек

Само преди няколко часа на повърхността изплуваха и слуховете, че изпълнителката на "On The Floor" планира да смени фамилията си - информация, която се превърна във факт в нейния персонален бюлетин "On The JLo", подписан от госпожа Дженифър Лин Афлек.

"Направихме го. Любовта е красива. Любовта е мила. И се оказва, че любовта е търпелива. Двадесет години търпелива", започва тя личната бележка към феновете, която и ние получихме късно в рамките на вечерта. "Точно това, което искахме. Снощи летяхме до Вегас, стояхме на опашка за лиценз с четири други двойки, всички на едно и също пътешествие до сватбената столица на света. Зад нас двама мъже се хванаха за ръце и един за друг. Пред нас имаше млада двойка, изминала три часа път с кола от Викторвил на втория рожден ден на дъщеря си. Искахме нещо - светът да ни признае за партньори и да заявим любовта си чрез древния и почти универсален символ на брака."

дженифър лопес и бен афлек

Лопес (или вече окончателно заменяме с Афлек) разкрива, че двамата с Бен почти не са успели да тръгнат към олтара преди полунощ, но екипът на сватбената локация е останал на разположение и дори им е позволил да се снимат с розов Cadillac. В случай че са искали да се оженят пред Елвис, това би струвало повече, а и вече е "бил в леглото".

Разказът продължава. "Така че с най-добрите свидетели, които можете да си представите, рокля от стар филм и яке от гардероба на Бен, прочетохме собствените си обети в малкия параклис и разменихме пръстените, които ще носим до края на живота си. Те дори имаха Bluetooth за (кратък) марш по пътеката. В крайна сметка това беше най-добрата възможна сватба, която можехме да си представим. Сватба, за която мечтаехме отдавна и която стана реалност."

"Когато любовта е истинска, единственото нещо, което има значение в брака, сме двамата и обещанието, което даваме да обичаме, да се грижим, да разбираме, да бъдем търпеливи, любящи и добри един към друг. Имахме това. И много повече. Най-добрата нощ в живота ни. Благодаря на параклиса Little White Wedding, че ми позволиха да използвам стаята за почивка, за да се преоблека, докато Бен го направи в мъжката тоалетна", споделя още латино иконата в своя бюлетин.

дженифър лопес и бен афлек

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕЙ ЛО И БЕН АФЛЕК МОЖЕ ДА КУПЯТ ТОВА ИМЕНИЕ ЗА 165 МИЛИОНА ДОЛАРА

Самата тя уточнява, че се съгласява с твърдението, че всичко нужно е любов. "Толкова сме благодарни, че я имаме в изобилие, прекрасно семейство от пет невероятни деца и живот, който никога не сме имали повече причини да очакваме с нетърпение. Любовта е страхотно нещо, може би най-доброто от всички - и си струва да се чака", завършва емоционалната бележка, придружена от специални кадри и видеа.

Признаваме, че очаквахме новината и тези подробности от известно време. Затова им пожелаваме да са щастливи, влюбени и себе си! Защото наистина си струва!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA