Ще се изненадате как Бен Афлек е предложил на Дженифър Лопес

Споделяме, че главните действащи лица в историята са не те двамата, а 8.5-каратов диамант и вана с балончета.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 април 2022

Макар да не бяхме особено изненадани, длъжни сме да признаем, че всички се развълнувахме от годежа на Дженифър Лопес и Бен Афлек. Толкова много, че за малко да пропуснем важните подробости.

В ново издание на своя ексклузивен бюлетин On The JLo латино иконата разказва подробно романтичната вечер, включвайки детайли за самия начин, по който актьорът е отправил заветния въпрос.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПОВЯРВАЙТЕ НИ, ИСКАТЕ ДА ВИДИТЕ НОВОТО ИМЕНИЕ НА ДЖЕЙ ЛО И БЕН АФЛЕК

"В събота вечер, докато бях на любимото ми място на земята (във вана с балончета), моята красива любов застана на едно коляно и ми предложи. Бях напълно неподготвена и просто го погледнах в очите, усмихвах се и плачех в същото време, опитвайки се да промуея факта, че след 20 години това се случва отново", споделя изпълнителката на "On The Floor".

Когато Афлек я е попитал дали реакцията ѝ означава "ДА", тя е била категорична. "Да, разбира се, това е ДА."

бен афлек и дженифър лопес

"Усмихвах се толкова широко, докато сълзите се стичаха по лицето ми, чувствах се толкова невероятно щастлива и цяла. Изобщо не беше нещо фантастично, но беше най-романтичното нещо, което можех да си представя... просто една тиха съботна вечер вкъщи, двама души обещават винаги да бъдат до един за друг", казва още Джей Ло. "Двама много големи късметлии, които получиха втори шанс за истинска любов."

бен афлек и дженифър лопес

Бен задава най-важния въпрос с огромен зелен 8.5-каратов диамант, който според източници, близки до двойката, струва повече от 10 милиона долара - около пет пъти повече в сравнение с предполагаемите 2.5 милиона за първия път, в който актьорът предлага на Jenny From The Block.

Освен невероятно рядък, пръстенът има и огромно сантиментално значение.

"Винаги казвам, че зеленият цвят е моят щастлив цвят. Може би си спомняте една определена зелена рокля. Разбрах, че в живота ми са се случвали доста невероятни неща, когато съм била облечена в зелено. Може да е случайност, а може и да не е. Ако се замисля повече, сякаш отдавна разбрах, че няма случайности", коментира Лопес неотдавна. Full circle?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA