Специалното послание, скрито в годежния пръстен на Джей Ло

Вторият шанс за двойката започва с огромен жест от страна на Бен Афлек. И съвсем буквално, и по-скоро преносно.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 април 2022

В случай че току-що се завръщате от уикенд без никакви социални мрежи, изненада! Бен Афлек и Дженифър Лопес са сгодени отново.

Спекулациите за големия момент се появиха още в края на миналата седмица, но латино иконата ги потвърди в своя онлайн бюлетин On The JLo, разкривайки, че най-накрая е казала "да" на своя любим.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПОВЯРВАЙТЕ НИ, ИСКАТЕ ДА ВИДИТЕ НОВОТО ИМЕНИЕ НА ДЖЕЙ ЛО И БЕН АФЛЕК

Зашеметяващият годежен пръстен разполага с масивен диамант в зелен цвят, който е не само невероятно рядък, но има огромно сантиментално значение за изпълнителката на "Into You".

Преди известно време самата тя сподели в бюлетина, че зеленото винаги е присъствало във важните моменти от живота ѝ.

"Винаги казвам, че зеленият цвят е моят щастлив цвят. Може би си спомняте една определена зелена рокля. Разбрах, че в живота ми са се случвали доста невероятни неща, когато съм била облечена в зелено. Може да е случайност, а може и да не е. Ако се замисля повече, сякаш отдавна разбрах, че няма случайности."

След романтичния жест, с който актьорът от "Не казвай сбогом" изненада Лопес за Свети Валентин, това определено е следващо ниво за взаимоотношенията им, които възродиха в разгара на миналата пролет.

дженифър лопес и бен афлек

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕЙ ЛО ВЯРВА В ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ И Е ЩАСТЛИВА С БЕН АФЛЕК

Двамата се срещат за първи път през 2002 г. и се сгодяват няколко месеца по-късно. Само ден преди планираната за есента на 2003 г. сватба, източници, близки до тях, разкриват нейното отлагане заради "прекомерното медийно внимание". Януари 2004 г. отбелязва края.

Сега приближени до Джей Ло потвърждават пред People, че с Бен се движат по-бавно и все още не говорят за сватба. "Сладко е да ги видим толкова развълнувани. Бен я прави невероятно щастлива." Оказва се, че са имали намерение да запазят годежа в тайна поне няколко дни, но отлично знаем, че това е лукс, който рядко се полага на звездите.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA