Подаръкът, с който Бен Афлек изненада Джей Ло за Свети Валентин

Изненада! Или може би не? Не става дума за скъпа ваканция, а за изключително очарователно и наситено с емоции видео.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 февруари 2022

Бен Афлек наистина е надминал себе си с ранния романтичен подарък за Дженифър Лопес.

Вместо да се спре на коли и бижута (еквивалентът на шоколад и цветя в света на знаменитостите), актьорът е направил персонализирано музикално видео към песента "On My Way", която намира място в саундтрака на новия филм на Джей Ло - "Омъжи се за мен".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БЕН АФЛЕК Е ВЪЗХИТЕН ОТ ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС

Самата тя разкрива интересната подробност в своя бюлетин On the JLo, уточнявайки, че 4-минутният клип включва много кадри и видеа на двойката от връзката им в началото на века до общи моменти с днешна дата.

"Ще споделя нещо много специално и лично с вас, което обикновено бих запазила само за вътрешния си кръг", коментира изпълнителката. "Това е ранен подарък за Свети Валентин от Бен. Гледайки го, той ме накара да се замисля за пътуването на истинската любов, за неочаквани обрати и че когато е истинска, тя всъщност може да продължи вечно. Наистина разтопи сърцето ми."

57

Съвсем наскоро Лопес коментира връзката си с актьора и в специално интервю за People.

"Просто всички сме в един много красив момент. Чувствам се щастлива и горда, че съм с него. Това е красива история, която получи своя втори шанс. Любовта винаги побеждава всичко – връзки, деца, работни отношения. Няма място за его. Когато сте в добра, здрава връзка, всички се възползват от нея."

Относно бъдещето, тя е категорична. "Просто искам да е пълно с любов и щастие, с децата и партньора ми. Мисля, че всеки иска да бъде щастлив и да намери човека, с когото да остарее. Чувствам се много добре по този въпрос в момента."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA