Джей Ло вярва в истинската любов и е щастлива с Бен Афлек

Пригответе се да срещнете думите "щастие" и "любов" страшно много пъти в следващите редове.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 февруари 2022

Когато стана ясно, че Дженифър Лопес и Бен Афлек са дали втори шанс на любовта си, двамата не коментираха публично големите новини и просто се появиха заедно на червения килим във Венеция.

В ново интервю за списание People обаче латино иконата говори открито за взаимоотношенията им, които "никога не са били по-добри".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕЙ ЛО И БЕН АФЛЕК РАЗГЛЕДАХА ТОВА ИМЕНИЕ ЗА 65 МИЛИОНА ДОЛАРА

"Просто всички сме в един много красив момент. Чувствам се щастлива и горда, че съм с него. Това е красива любовна история, която получи своя втори шанс."

Лопес, която през февруари ще гледаме в "Омъжи се за мен" с Малума, разкрива, че в началото е имало "малко страх" от това да изложат връзката си на цялото публично внимание, провалило предния им опит за шеметен романс. Затова са избрали съвсем различен подход.

"Вече сме по-възрастни, по-умни, имаме повече опит, намираме се на различен етап от живота си, имаме деца, трябва да сме наясно с много неща", казва тя, уточнявайки, че именно грешките от първата връзка са спомогнали тази да се задържи на повърхността.

"Чувствам се много щастлива, че имам връзка, която носи толкова любов. Искам да я защитя, защото наистина го заслужава. Приемаме я за свещена."

57

Пред изданието тя споделя още, че погледът им към света е различен. Този един за друг - също. "Има повече признателност. Когато намериш някого, който наистина, наистина обичаш и получиш втори шанс да го обичаш - говорим за рядко, ценно и красиво нещо. Не го приемаме за даденост."

И въпреки че знае, че вниманието трябва да е максимално, когато става дума за нова връзка и децата в нея, Лопес вярва в теорията, че любовта управлява света.

"Любовта винаги побеждава всичко – връзки, деца, работни отношения. Няма място за его. Когато сте в добра, здрава връзка, всички се възползват от нея. Всички", казва очевидно влюбената ни до уши любимка, която се гордее с мъжа до себе си.

"Толкова се гордея с човека, в който се превърна. Да бъдем честни, възможността да обичаш е в основата на всичко", коментира тя в интервюто. "Чувствам се така, сякаш той е достигнал онзи момент от живота си, когато, на първо място, се чувства наистина добре сам, а впоследствие идва щастливата любов."

Изпълнителката на "On the Floor" продължава, отбелязвайки, че в момента Афлек е бащата и човекът, "който винаги съм знаела, че е и иска да бъде".

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БЕН АФЛЕК Е ВЪЗХИТЕН ОТ ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС

Макар да е наясно, че приказките в реалния живот могат да бъдат "трудни", Джей Ло вярва в голямата любов. "Това, на което мога да науча децата си, е, че истинската любов съществува. Някои неща могат да бъдат завинаги, но това не означава, че ще вървят по права линия."

Относно бъдещето, тя е категорична. "Просто искам да е пълно с любов и щастие, с децата и партньора ми. Мисля, че всеки иска да бъде щастлив и да намери човека, с когото да остарее. Чувствам се много добре по този въпрос в момента."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA