Бен Афлек: "Възхитен съм от ефекта на Дженифър върху света"

Мъжът до Джей Ло разкрива, че е в непрекъснато "страхопочитание" от нейното влияние.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 септември 2021

Въпреки че Дженифър Лопес и Бен Афлек не се притесняват да показват на света колко са влюбени, те рядко говорят по темата.

Това се променя в нов проект на Adweek, за който Афлек споделя, че Лопес носи специална сила, затова и самият той често е "в страхопочитание".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДА, ДЖЕЙ ЛО ОНАЗИ ГРИВНА ОТ 2002 Г.

57

"Всичко, което мога да ви кажа, е, че съм видял от първа ръка разликата", коментира звездата от "Не казвай сбогом". "Цветнокожи жени непрекъснато се приближават до Дженифър и ѝ казват какво означава нейният пример като силна жена и жена, успяла да получи справедлив дял от света на бизнеса."

57

Именно това прави иначе завидния ѝ успех още по-специален. "Възхитен съм от ефекта на Дженифър върху света. Самият аз, като артист, най-много мога да направя филми, които разчувстват хората. Дженифър ги вдъхновява и кара да вярват, че имат място на масата. Това е ефект, който малко хора са притежавали в хода на историята. Мога само да стоя на едно място и да се възхищавам с уважение."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЕТО Я СУТРЕШНАТА BEAUTY РУТИНА НА ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС

57

Съвсем наскоро Лопес и Афлек направиха втория си дебют като двойка на червения килим на Международния филмов фестивал във Венеция, където тя подкрепи премиерата на лентата "Последният дуел". "Толкова се вълнувам, че гледате този филм! Това е първият сценарий, който Мат и Бен са написали заедно с Никол Холофсенър от Good Will Hunting!! Актьорската игра на целия актьорски състав е фантастична. Джоди Комър играе главната роля и е страхотна", пише Джей Ло в Instagram.

Междувременно, вече се говори за годежен пръстен, бяха разгледани общи имоти и се чудим кога ли ще ни изненадат със следващата голяма стъпка.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA