Нека се разходим зад кулисите на "Омъжи се за мен"

Животът е такъв. Ако искаш да ти се случи нещо различно, трябва да направиш нещо различно.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 февруари 2022

На 11 февруари, точно навреме за Деня на влюбените, Дженифър Лопес, Малума и номинираният за "Оскар" Оуен Уилсън ни предлагат по-различно преживяване на празника с "Омъжи се за мен".

Трогателна модерна приказка за любовта, която може да срещнеш там, където най-малко очакваш – а защо не и в многомилионна публика, която чака да стане свидетел на сватбата ти с някой друг – филмът е решен в най-добрите традиции на романтични комедии като класиките "Римска ваканция" и "Нотинг Хил".

57

"Омъжи се за мен" разказва историята на музикалната звезда Кат Валдес (Лопес), която навръх сватбата си научава, че годеникът ѝ – новоизгряващата сензация Бастиан (Малума), ѝ изневерява с нейната асистентка. Преосмисляйки живота си и любовта, Кат взима импулсивното решение да се омъжи за напълно случаен човек – учителя по математика Чарли Гилбърт (Уилсън). Но това, което започва като неразумна реакция, скоро се превръща в неочаквана любов, противно на всички пречки.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СПЕЧЕЛЕТЕ СТРАХОТНИ НАГРАДИ ОТ "ОМЪЖИ СЕ ЗА МЕН"

Лентата разглежда теми и идеи, които освен, че са универсални, са и много добре познати на влизащата в главната роля Дженифър Лопес. В специално видео суперзвездата споделя, че точно поради тази причина "Омъжи се за мен" е много лично преживяване.

"Познавам този начин на живот. Филмът ни отвежда зад воала на известността. Това е и първият път, в който имам възможност да създам албум за филм – нещо, за което мечтаех отдавана. Също така, тук за първи път имам възможност и да пея със собствения си глас – последният ми музикален филм беше "Селена", но в него използваха гласа на самата Селена", разкрива тя.

57

Наравно с Лопес, във видеото взимат участие Оуен Уилсън, Малума, режисьорката Кат Койро и продуцентката Илейн Голдсмит-Томас, които разкриват допълнителни подробности за историята и героите. Както и за това, че надежда винаги има и не трябва да се страхуваме да рискуваме. Това са и посланията, които създателите на филма отправят към зрителите.

Дойде време най-накрая да кажем "да" - от този петък, 11 февруари, само в кината.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA