Хонорарът за "Барби" направи Марго Роби най-скъпоплатената актриса

Нямаме предвид розов кабриолет и къща на плажа в Малибу, а сериозна банкова сметка.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 05 август 2022

Въпреки че сме едва в средата на 2022 г., вече е ясно, че Марго Роби ще намери място в списъка с най-скъпоплатените актриси за последните 12 месеца.

Ако се чудите каква точно е сумата в банковата ѝ сметка, отговорът е страшно голяма.

рфгтъхуй

Макар че блондинката стана звезда с ролите си във "Вълкът от Уолстрийт" и "Имало едно време в Холивуд", ролята ѝ на Барби е тази, която пристига с най-голям хонорар.

Подобно на Райън Гослинг, който ще изиграе Кен, Марго печели 12.5 според нов доклад на Variety - и точно този факт я прави една от най-добре платените актриси за годината.

Ако върнем лентата достатъчно назад, през 2019-а тя направи цяло състояние заради "Хищни птици", който според редакторите на Forbes ѝ е осигурил "осемцифрена преднина". За ролята Роби получава около 10 милиона долара, но тя е била и продуцент на лентата, съответно има сериозен потенциал за допълнителна печалба.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЦЯЛА АРТИЛЕРИЯ ХОЛИВУДСКИ ЛЕГЕНДИ НИ КАНИ НА ПЪТУВАНЕ ДО "АМСТЕРДАМ"

дфгх

Още през 2014 г. екранната Харли Куин признава, че винаги е разполагала със силна работна етика. "Работила съм на три места едновременно. Работила съм в аптека, офис, склад, кетъринг. Винаги съм се опитвала да спестя пари."

"Никога няма да продам душата си срещу заплата. Нямам нужда от пари, защото не съм такъв човек. Споделям къщата си в Лондон с петима съквартиранти. Взимам метрото - това е безплатно забавление! Възнамерявам да остана точно същия човек, който винаги съм била. Моето семейство и приятели ме държат на земята", коментира тя тогава.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ФИЛМЪТ ЗА БАРБИ И КЕН Е ИСТИНСКИ ФУРОР

дфгхй

След като вече е покорила няколко от големите върхове в Холивуд, Марго стартира и собствената си продуцентска компания Lucky Chap Entertainment, която създава обещаващи заглавия като "Момиче с потенциал", "Аз, Тоня" и "Барби".

фгх

"В крайна сметка целта е да съществува утвърдена продуцентска компания с разнообразна работа и, надяваме се, с признание и престиж. Свързана с името на компанията, а не с "компанията на Марго Роби", защото това е компания на всеки", разказва тя за идеологията на Lucky Chap Entertainment.

Иначе казано, към днешна дата Марго има нетно състояние от 26 милиона долара, в което влизат и печалбите ѝ от колаборации с големи брандове като Chanel.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA