Денис Ричардс не съжалява за брака си с Чарли Шийн

Двамата съумяха да запазят добрия тон и правят всичко възможно за нормалното отглеждане на дъщерите си.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 15 август 2022

След всички проблеми, последвалия шумен развод и още по-шумното му отразяване в медийното пространство, Чарли Шийн и Денис Ричардс са в прекрасни отношения.

Двамата запазиха добрия тон след края на връзката си, а най-хубавото от нея, по думи на актрисата, са двете им дъщери.

бнм

"Бих ли искала дъщерите ми да се омъжат за такъв мъж? Не искам да обидя никого, но това е истината", коментира тя в подкаста на Карълайн Станбъри "Divorced Not Dead".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗВЕЗДНИТЕ МАЙКИ, МИНАЛИ ПРЕЗ УЖАСА НА MOM SHAMING-А

Въпреки добре познатата скандална история на звездата от "Двама мъже и половина", днес Денис е категорична, че не съжалява за брака им, защото "бяхме събрани, за да имаме тези прекрасни деца".

чарли шийн и денис ричардс

Макар да е запазила законното попечителство над 18-годишната Сами и 17-годишната Лола, Ричардс държи те да имат връзка с баща си.

"Когато той беше в добра кондиция, исках момичетата да опознаят баща си - заради това което е, а не заради това, с което се бори. Исках да го опознаят сами, а не да четат за него и да си правят изводи."

бхнймк

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛУДОСТИТЕ НА ЗВЕЗДИТЕ: ЗАЩО ЧАРЛИЙЗ ТЕРОН НЕ ГЛЕДА ДЕТЕГЛЕДАЧКАТА В ОЧИТЕ?

През юни Сами обяви, че има профил в OnlyFans и първоначално Чарли публично посочи с пръст своята наследничка. Впоследствие променя решението си и се обяви в нейна подкрепа, защото Денис е "хвърлила светлина върху различни важни моменти, които в бързината е пренебрегвал или отхвърлял".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA