Ким Катрал е искала да напусне "Сексът и градът" много по-рано

Звездата от попкултурния феномен определи продължението като "ехо от миналото", в което със сигурност не иска да участва.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 19 август 2022

Ким Катрал категорично остави "Сексът и градът" зад гърба си, но сега споделя, че е била готова да се оттегли още преди самия му край.

В интервю за Variety екранната Саманта Джоунс казва, че никога не е получавала покана за участие в "Просто ей така", но е щастлива от този факт. Най-вече защото не би искала да погледне "назад към този герой с нещо друго, освен с гордост".

vbghn

"Изясних чувствата си още около възможността за третия филм, така че разбрах за продължението както всички останали - от социалните мрежи", коментира тя пред изданието. "Можете ли да си представите как се връщате на работа, която сте работили преди 25 години? И тази работа не става по-лесна, всъщност е по-сложна, защото трябва да вървиш напред с героите."

poiu

Звездата уточнява, че голяма част от сюжетната линия на 10-те епизода всъщност е била планът за третия филм - включително взенапната смърт на Тузара (Крис Нот) и траурният период на Кари (Сара Джесика Паркър).

След като сподели, че за нея "Просто ей така" е ехо от миналото, Катрал категорично заяви, че е осъзнала нуждата да се оттегли, ако иска героинята ѝ да бъде запомнена.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИС НОТ ЗА СКАНДАЛА МЕЖДУ САРА ДЖЕСИКА И КИМ КАТРАЛ

ertyu

Макар попкултурният феномен да се свързва със секса, с града и с приятелството между момичетата, Катрал признава, че никога не се е чувствала истински свързана с колежките си.

"Мисля, че бяхме колеги. Колегите ми не са ми приятели. Беше професионално. А и мисля, че е проява на мъдрост да знаеш кога да спреш. Не исках да правя компромис. Пътят изглеждаше ясен."

sxdfgh

Макар да не планира завръщане като Саманта във втория сезон на reboot-а, скоро отново ще можем да гледаме Ким във втория сезон на "How I Met Your Father" с Хилари Дъф, но и в "About My Father" с легендарния Робърт де Ниро.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЩЕ ВЪРНЕ ЛИ HOW I MET YOUR FATHER ЛЮБОВТА НИ КЪМ РОМАНТИЧНИТЕ КОМЕДИИ?

"Стигнах до извода, че наистина най-големият комплимент, който мога да направя на себе си като артист, е възможността да пропусна нещо", завършва тя.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA